El Tech Spirit Barcelona celebra la segona edició al novembre

El Tech Barcelona organitza l'esdeveniment els dies 22 i 23 del mes que ve a la Casa Llotja de Mar

Els impulsors del Tech Spirit Barcelona, en una imatge d'arxiu | ACN Els impulsors del Tech Spirit Barcelona, en una imatge d'arxiu | ACN

Torna el Tech Spirit Barcelona. L'esdeveniment que va aparèixer de manera espontània el 2020 per suplir el Mobile World Congress l'any de la pandèmia se celebrarà aquest 2021 entre el 22 i el 23 de novembre a la Casa Llotja de Mar. La segona edició de les jornades organitzades pel Tech Barcelona anirà descobrint les properes setmanes el programa i ponents que hi participaran. 

L'associació agrupa més de 1.200 emprenedors, startups, inversors i corporacions i va organitzar l'any passat la primera edició del Tech Spirit Barcelona en dues setmanes. Quan el MWC va anunciar que cancel·lava l'edició a causa de la covid-19 -abans del confinament-, l'ecosistema es va mobilitzar per crear aquest esdeveniment els mateixos dies que havia de ser el congrés dels mòbils. 

Ara, repeteix experiència, amb el suport d'Acció (l'agència per a la competitivitat de l'empresa de la Generalitat), l'Ajuntament de Barcelona i la Cambra de Comerç de Barcelona. "El Tech Spirit Barcelona torna per consolidar-se com un esdeveniment de referència de la comunitat innovadora local amb mirada i ambició global", segons indica la mateixa organització a través d'un comunicat.  

Més informació
Tech Spirit Barcelona, la Champions de l'emprenedoria
El Tech Spirit Barcelona com a missatge
Avui et destaquem
El més llegit