CA | ES
Autobusos que esperen per recollir turistes a l'aeroport
Autobusos que esperen per recollir turistes a l'aeroport

Transfer Systems, quan el taxi t'arriba a la porta de l'hotel

La plataforma permet que empreses de transport obtinguin nous clients, d'entre hotels, agències de viatges i aerolínies, i gestionin els preus amb un únic 'software'

“Tothom parla d’Uber i d’aquest gran canvi en el sector del transport. Ara és el moment per les empreses de transport d’innovar i competir amb aquestes noves plataformes, i per això necessiten la nostra ajuda”, apunta Chris Woodward, fundador de Transfer Systems. Aquest emprenedor ha creat una plataforma que connecta empreses de transport com companyies de taxi o minibus amb la indústria de viatges com hotels, agències de viatges o aerolínies.

Són moltes les aerolínies que a més d’oferir bitllets d’avió també posen a disposició dels seus clients serveis de transport des de l’aeroport fins als hotels. I no només les companyies aèries, sinó també hotels i agències de viatges. “Les empreses busquen qualsevol possibilitat per vendre altres productes a més del seu servei principal, però trobar empreses de transport a qualsevol país del món no és fàcil”, assenyala Woodward. 

Gràcies al servei ofert per Transfer Systems, les persones que viatgen a un altre país disposen d’un servei de taxi des de l’aeroport a l’hotel a un preu fix. A més, encarregar el taxi o bus amb Transfer Systems ofereix la seguretat de tenir assistència i suport multilingüe durant tot el viatge

Transfer Systems enfoca el seu model de negoci al B2B

La idea de Transfer Systems va sorgir arran de l’experiència de l’emprenedor en l’empresa on treballava, Suntransfers. Aquesta plataforma ven els serveis de transport directament a les persones, per la qual cosa és un servei Business to Consumer (B2C). En canvi, Transfer Systems s’enfoca al Business to Business (B2B). “Nosaltres no venem directament al públic, sinó que som intermediaris entre taxis i agències de viatges, als quals els cobrem una comissió”, explica Woodward.

Chris

Chris Woodward, fundador de Transfer Systems

Gestió dels preus del transport

Aquest servei d’intermediaris entre taxistes i la indústria de viatges no és l’únic que vol proporcionar Transfer Systems. La startup també vol llançar en un futur un servei de gestió de preus per al sector del transport. Quan volem agafar una habitació d’un hotel per una nit, podem trobar diverses plataformes online que ofereixen la mateixa habitació a diferents preus, com Booking.com o Trivago. “Per tal de gestionar els diferents canals de venda i per controlar que no es vengui la mateixa habitació dos cops, els hotels disposen de softwares específics, però aquests sistemes no existeixen en el món del transport”, apunta Woodward. "En aquest sector, trobem molta gent trucant a empreses de transport, negociant preus per grups i rutes diferents i parlant amb agències de viatges per trobar la millor oferta; per això necessiten d'una plataforma de gestió de preus", explica l'emprenedor. 

"Estem buscant inversors perquè necessitem una injecció de capital per començar a posar en marxa el projecte"

El projecte, que va néixer fa vuit mesos aproximadament, s’ha finançat amb recursos propis i de la família. Actualment, la startup busca inversors per posar en marxa la plataforma d’intermediació i per començar a preparar el servei de gestió de preus. “Encara no hem començat a comercialitzar, però sí que ja tenim contractes amb un centenar d’empreses de transport i quatre clients de la indústria de viatges. Necessitem una injecció de capital per començar a treballar”, apunta l’emprenedor. La xarxa de clients i operadors de Transfer Systems es troba a tot el món, però sobretot a Espanya, Itàlia i Grècia.

La startup, ubicada a l’espai Almogavers Business Factory de Barcelona Activa, preveu llançar al mercat la plataforma d’intermediació en les pròximes setmanes i es fixa com a objectiu posar en marxa el sistema de gestió de preus en uns 18 mesos aproximadament. 

Més informació
Holded, la facturació al núvol feta viral
CodaInterface, el confessionari de la clientela insatisfeta
Suite Ebs, la solució per unir els comerços online i offline
Avui et destaquem
El més llegit