WeGarage busca 600.000 euros a Menorca

La startup de lloguer de places de pàrquing entre particulars obre ronda de finançament i participa al Menorca Millennials

Marc Edo, fundador de WeGarage | Cedida Marc Edo, fundador de WeGarage | Cedida

WeGarage, la startup de lloguer de places de pàrquing privades entre particulars per hores, ha iniciat una ronda de finançament per un valor de 600.000 euros, que permetrà afermar la seva presència a Barcelona i iniciar operacions a Madrid durant aqest 2018, així com avançar en el seu desenvolupament tecnològic, segons ha infromat la companyia en un comunicat.

Més info: WeGarage, l'aparcament barat i al costat de casa

La startup, nascuda del venture builder Midnight Call amb base a Barcelona, ha estat seleccionada com una de les empreses per ingressar al programa de "desacceleració" Menorca Millennials. La trobada, que dura del 25 de maig i fins al 5 de juny, ​Menorca Millennials, reuneix un grup de 30 emprenedors durant dues setmanes a Menorca per fer contactes i intercanviar idees i consells amb una selecció de reconeguts experts i mentors de l'ecosistema empresarial i econòmic internacional com Martin Varsavky, CEO de Prelude Fertilty i creador de Jazztel o Manel Adell, membre de la Junta Directiva de Puig i exCEO de Desigual. En aquesta quarta edició, WeGarage acudirà a l'illa com a representant d'una de les 30 millors empreses emergents mundials escollida d'entre 335 startups tecnològiques de 70 països.

La plataforma WeGarage està diponible en web i a les botigues d'aplicacions iOS i Android. La startup ja compta amb 300 usuarios i 70 parkings a la ciutat comtal.

Avui et destaquem
El més llegit