Womprende busca revalidar èxit a València

L'esdeveniment de dones emprenedores penja el 'sold out' amb un programa que donarà espai a marques de moda com Papiroga o Bimani, blogueras i 'influencers'

Imatge de Womprende 2018 Imatge de Womprende 2018

"No has anat mai? És un xut d'energia brutal", afirmen fonts de VIA Empresa a propòsit de Womprende, la comunitat de dones emprenedores que celebra trobades mensuals a València i que aquest dissabte celebra la seua tercera edició a la Fundació Bancaixa de la capital valenciana. L'any passat hi havia cua per entrar al recinte a primera hora del matí, un dissabte de febrer en què desenes de dones, emprenedores, professionals, curioses, es reuniran per motivar-se, escoltar altres experiències i, sobretot, fer xarxa.

En la jornada d'aquest dissabte consten com a participants Laura Corsini, creadora de Bimani, una jove titulada en ADE que va fer pràctiques a Agatha Ruiz de la Prada i que ara gestiona una marca de roba principalment de venda online. També hi intervenen les creadores de Papiroga, una firma de joieria creada en 2011. Però no només es parlarà de moda, també de Big Data perquè s'espera la intervenció de Gemma Muñoz, de la consultoria madrilenya d'analítica de dades El Arte de Medir.

La comunitat de dones emprenedores Extraordinaria creada per Gemma Fillol; Sol Aguirre, la humorista darrere del blog Las claves de sol i autora del llibre Algún día no es un día de la semana; la maquilladora i youtuber valenciana Ana Albiol, la comunicadora i influencer Eli Romero i l'equip de LPSN Team també formen part d'un programa que ha venut totes les entrades i que se celebra des de les 9 hores d'aquest dissabte fins a les 21 hores de la nit.

Les seues creadores defineixen la trobada com "un esdeveniment per a dones emprenedores on la fi és aprendre, il·lusionar-se, impulsar-se, conéixer gent com la teua, omplir una llibreta de mil idees i tips, sentir-se acompanyada en l'emprenedoria, i tornar a casa amb les piles carregades!". Una cita per a la comunitat emprenedora aquest dissabte a València.

Més informació
Les 50 emprenedores més influents d'Europa
Sant Cugat acull el congrés de dones emprenedores
Les ciutats amb més dones emprenedores
Avui et destaquem
El més llegit