Hawkers trasllada la seu del grup al 22@ de Barcelona

La marca, líder en venda d'ulleres de sol a la xarxa, mou les oficines centrals des d'Elx a la capital catalana

Hawkers, la popular marca d'ulleres de sol especialista en venda online, traslladarà la seu del seu grup mare, Saldum Ventures – Hawkers Group, d'Elx a Barcelona, concretament al districte del 22@. Segons ha informat Valencia Plaza, tot i que la base d'operacions de la firma es mantindrà a l'Elche Parque Empresarial, la ubicació del grup matriu passarà a la capital catalana.

La companyia ha llogat unes oficines amb capacitat per a unes 100 persones al 22@, al mateix edifici on hi ha la seu a Barcelona de Hewlett Packard, entre d'altres. Un espai que permetrà ampliar la presència de Hawkers a la capital catalana, on ja hi era representada després d'adquirir la competidora Northweek.

La decisió de moure la seu central del grup matriu a Barcelona arriba pocs mesos després que la companyia tanqués una important inversió de 50 milions d'euros del fons O'Hara Financial, liderat pel veneçolà Alejandro Betancourt, convertit des d'aleshores en el president del consell d'administració de Saldum Ventures – Hawkers Group.

De fet, aquest moviment cap a Barcelona s'intueix fruit de la voluntat de l'inversor, atret per una major facilitat en les connexions i la proximitat al 22@ amb les principals companyies tecnològiques. 

David Moreno, durant la conversa amb VIA Empresa. Haidy Blanch

Unicorn a l'horitzó
La marca d'ulleres de sol s'ha consolidat en poc més de tres anys en un autèntic gegant de la venda a través de les xarxes socials. Amb més de dos milions d'unitats venudes, la facturació al 2016 es va enfilar fins als 60 milions d'euros. De fet, els seus fundadors no amaguen que l'objectiu per aquest 2017 és arribar als 100 milions d'euros de facturació.

En una entrevista amb VIA Empresa, David Moreno, un dels cofundadors de Hawkers, reconeixia que un dels reptes de la firma és convertir-se en unicorn. "L'única xifra que tenim al cap és el bilió", deia Moreno.
Avui et destaquem
El més llegit