CA | ES

#30PremisPimes

Aquest dimarts és un dia de celebració i reconeixement, un dia per posar en valor l’esforç de tot el teixit empresarial català que fa del nostre país un referent en competitivitat i innovació. El Palau Sant Jordi serà l’escenari de la 30a edició dels Premis Pimes que celebrem aquesta nit i a la qual esperem que assisteixin més de 1.200 persones del món empresarial, econòmic, polític i social.

Sens dubte és una edició molt especial, no només pel número rodó, sinó perquè, per primera vegada a la història dels Premis, hem aconseguit superar la barrera dels 100 pel que fa a les candidatures. Concretament, el rècord es xifra en 101 candidatures provinents de 93 empreses, fet que ha suposat un augment del 43% respecte a l’any passat. Això és una mostra de la bona marxa de l’economia, però també del positivisme, la motivació i l’empenta que es torna a respirar entre l’empresariat català.

"Serà un bon moment per reivindicar que les pimes tinguin el lloc que els pertoca, tenint en compte que són el motor de l’economia catalana"

Volem que això no sigui simplement un miratge i tingui continuïtat en el temps. Celebrem 30 anys de premis, de pimes, d’associacionisme, però volem celebrar-ne molts més. És per això que aquesta nit, aprofitant la presència de la plana major de la classe política, també serà un bon moment per reivindicar que les pimes tinguin el lloc que els pertoca, tenint en compte que són el motor de l’economia catalana.

Premis solidaris

Si alguna cosa caracteritza els nostres premis anuals, és el seu caràcter solidari i aquest any també toca commemorar-ho. Celebrem també els 10 anys de la creació de la Fundació Pimec, la primera fundació social del món empresarial, que treballa per fomentar la responsabilitat social entre aquest col·lectiu i facilitar les segones oportunitats a les persones empresàries que s’han quedat sense activitat.

Per això, amb més força que mai, el sopar d’aquesta nit aposta de nou per la solidaritat, vehiculant el compromís del món empresarial amb la societat catalana. Les aportacions fetes pels assistents es destinaran íntegrament al programa emppersona de la Fundació Pimec, que al llarg del 2016 ha atès 225 persones.

"Es premien les pimes; els seus valors, la competitivitat, la formació, la innovació o l’ús correcte del llenguatge, característiques intrínseques en el seu creixement i bon desenvolupament"

Avui es premien les pimes; els seus valors, la competitivitat, la formació, la innovació o l’ús correcte del llenguatge, característiques intrínseques en el seu creixement i bon desenvolupament. Tindran també un reconeixement molt especial les iniciatives col·lectives i, per tant, prendran especial protagonisme els gremis i les associacions empresarials i professionals de Catalunya. En aquest 30è aniversari, volem posar en relleu la gran importància de l’associacionisme, de treballar units i de crear espais comuns per tal de promoure la defensa i el creixement del teixit productiu. Aquesta nit JUNTS celebrem i JUNTS fem Premis Pimes.

Més informació
Els propòsits empresarials del 2017
Seguim creixent
La pime industrial consolida el creixement
Avui et destaquem
El més llegit