Creure en el que era necessari

Sembla que han passat quatre dies des que el Ramon Grau em va explicar el projecte de VIA Empresa. En aquell moment vaig pensar que no se'n sortirien, tot i que l'idea em semblava molt bona, perquè la major part de les vegades ser avançat en un tema no es garantia d'èxit!

Però han passat ja set anys i vist amb la perspectiva d'aquets anys, es pot dir ben clar i alt que és un projecte que ha triomfat!! I me n'alegro moltíssim! I perquè ha triomfat? 

Perquè van creure en la idea que era necessari un diari digital de contingut econòmic, un diari que es caracteritzés per parlar d'economia en positiu, del món empresarial en positiu, que fos proper, que estiguis molt connectat amb les empreses del nostre territori. Perquè malgrat que al principi va costar moltíssim de tirar endavant, van ser constants, fidels al projecte inicial, incansables, fins a aconseguir un reconeixement a la seva línia editorial, una implantació al territori i en el món empresarial i sobretot han aconseguit "credibilitat", un valor difícil de trobar avui dia en la majoria de mitjans.

"Malgrat que al principi va costar moltíssim de tirar endavant, van ser constants, fidels al projecte inicial, incansables"

I perquè van saber crear un equip de professionals de molt nivell, que es creia la idea, compromès, un equip on han aconseguit equilibrar professionals sèniors amb professionals joves, que no els hi ha fet por tenir directors joves, molt joves, que han sabut atreure talent, promocionar-lo i rodejar-se de molt bons col·laboradors!!!

Us encoratjo a seguir el camí iniciat, teniu el reconeixement i estima de moltíssima gent!! I això és el que val.

Més informació
Set anys intensos
Set anys després
Avui et destaquem
El més llegit