Benvinguts a VIA Empresa

La revista econòmica B30 posa punt i seguit a una trajectòria de cinc anys com a revista impresa de proximitat i la reemprèn en format digital amb periodicitat diària i d'abast nacional, i ho fa amb VIA Empresa. Amb aquest nou mitjà, volem dialogar amb el lector sobre el món de l'empresa en el sentit més ampli. I ho farem en positiu, és a dir, presentant models d'èxit i de gestió que serveixin d'exemple i d'inspiració, sense defugir l'agenda d'actualitat diària.

L'aparició d'aquest mitjà coincideix amb una crisi instal·lada en l'economia, en el sistema financer, en la classe política i en l'estat d'ànim dels catalans que afrontem un futur tant incert com engrescador. VIA Empresa irromp en aquest escenari per obrir portes de sortida cap als mercats exteriors, crear xarxes de coneixement entre les universitats i les empreses, fomentar l'emprenedoria, posar en contacte el talent amb els departaments de recursos humans, promoure l'ocupació i divulgar el model empresarial català dins i fora de les nostres fronteres.

VIA Empresa vol donar servei a un nou mercat que demana solucions. La fórmula de VIA Empresa serà apostar per una informació pràctica, útil, funcional, interessant i transcendent, evitant el groguisme i la picabaralla estèril, encara que aquesta generi audiència. Estem per sumar i per mirar el got mig ple de la nostra realitat empresarial. Els projectes de futur neixen en èpoques de crisi que no deixen de ser portes a noves oportunitats. Per això neix VIA Empresa. Us convidem a participar-hi i a fer-lo vostre.

Avui et destaquem
El més llegit