VIA Empresa - Negoci, startup i innovació en català
VIA Empresa - Negoci, startup i innovació en català

Ens (re)coneixes?

A VIA Empresa estem preparats per canviar; estrenem nou disseny però mantenim els valors i els continguts

És molt difícil fer res si no sabem on anem. Ja ens ho deia Xavier Marcet: "Sense una visió clara de l'empresa l'organització es fa, evidentment, més difícil". Durant aquests quatre anys de VIA Empresa hem descobert que a la vida no tot són breaking news; que la informació és diferent del coneixement i que en un entorn que Josep M. Ganyet defineix com "d'oferta informativa infinita", la comprensió és igual de valuosa que la notícia. 

Tal com argumenta Xavier Ferràs, hem après que Internet és un espai on és molt fàcil crear però molt difícil fer negoci; que la societat i el món empresarial estan plens de gent inspiradora i que el talent i el mèrit van per sobre del càrrec i els cognoms.

Tots aquests ingredients són la proposta de VIA Empresa, un projecte on la creativitat encara és patrimoni de les persones.

Digital, Big Data, realitat virtual... Són paraules que escoltem a tota hora acompanyades del concepte canvi. Aquest dilluns, com diu Genís Roca, estem preparats per canviar. Canviem la tecnologia i el disseny però mantenim els valors. Som emprenedors, constructius i prioritzem la qualitat per sobre de la quantitat.

Volem construir una relació continuada amb tots vosaltres, que es perllongui en el temps i que ens atorgui un posicionament, més que aconseguir èxits efímers a curt termini. En aquest sentit, hem après que no hauríem d'allunyar-nos gaire de les persones que ens fan millors.

Ens acompanyes en aquesta nova aventura?

 

Avui et destaquem
El més llegit