Minuts, minuts i més minuts

En un moment de sobresaturació informativa, de breaking news i en el qual impera la guerra del clic, és agraït trobar un mitjà de comunicació que continua oferint un contingut profund, analític i reflexiu. “No volem clics, volem minuts” diu el manifest de VIA Empresa, una valenta però encertada aposta que ha fet que esdevingui un dels portals digitals de referència del periodisme empresarial en només set anys.

Seria impossible recordar les moltes col·laboracions que hem fet amb VIA Empresa des del seu naixement; en són moltíssimes. VIA Empresa és l’altaveu per a moltes pimes i autònoms i això contribueix a impulsar la seva competitivitat i el seu creixement. Reportatges en profunditat, cròniques i entrevistes que ajuden a millorar el nostre teixit productiu. Una mirada constructiva sobre el teixit empresarial de Catalunya, que es fa més necessària que mai en aquests moments tan complicats per a tota la societat.

"VIA Empresa és una mirada constructiva sobre el teixit empresarial de Catalunya, que es fa més necessària que mai en aquests moments tan complicats per a tota la societat"

Aquests dies aplaudim als nostres sanitaris i a tots aquells que treballen perquè ens en sortim quan abans d’aquesta greu crisi que ens ha vingut sobtadament i ens ha colpejat de manera contundent. Avui també vull aprofitar per fer un gran aplaudiment a tots aquells professionals de la comunicació i del periodisme que aquests dies estan treballant de valent, en condicions difícils i, malauradament, també estan patint les greus conseqüències de la crisi que durament està castigant el sector dels mitjans de comunicació.

Un aplaudiment molt especial per al Víctor, la Marta, la Neus, la Margalida i tots els que feu possible que VIA Empresa continuï sumant anys. Molta sort, molts encerts i espero que continueu sumant anys i sobretot minuts, minuts i més minuts.

Més informació
Quatre anys exponencials i mig
És l’economia, estúpid!
Els 7 pecats capitals de VIA Empresa
Avui et destaquem
El més llegit