Un pensament en brut

Un dia com avui no teníem res, no teníem usuaris únics, no teníem titulars i només érem perfum. Cinc anys després ens hem convertit en un projecte generós que aposta per aquelles empreses que tenen cura tant de les relacions com els resultats i que creuen que la innovació és l'única forma de crear valor.

VIA Empresa és un caramel, una ànima que es mou entre l'observació i la comprensió. VIA Empresa són cinc verbs: escoltar, observar, pensar, actuar i estimar. I els apliquem cada minut.

Aquest divendres sento la dolçor del cinquè aniversari però també tinc un sentiment de tristesa. No sé si aquests sentiments, emocions i pensaments són deguts al fet que és el meu últim dia a la redacció o el primer d'una nova etapa.

VIA Empresa són cinc verbs: escoltar, observar, pensar, actuar i estimar. I els apliquem cada minut

Han estat cinc anys molt intensos, carregats de missatges positius al costat d'un equip de bones persones que entenen que en digital, la temptació de créixer és gran, immensa, però que prioritzen la qualitat per sobre de la quantitat. 'No volem clics, volem minuts' és el nostre lema.

Érem perfum i ara som conversa. Moltes gràcies a tots els que ens acompanyeu en aquest viatge. Vosaltres sou VIA Empresa.

Més informació
No volem clics, volem minuts
VIA Empresa no és un mitjà, és una conversa
Avui et destaquem
El més llegit