"Sto Lat", VIA Empresa!

VIA Empresa bufa les espelmes pel seu setè aniversari. 7 anys de periodisme, de rigor, de professionalitat, d'informació de qualitat en temps de clickbaits i fake news, però també, convertint-se en un mitjà referent: la veu de les empreses, de les empreses emergents, de projectes empresarials disruptius i transgressors; un altaveu de les directives, les empresàries, els i les professionals autònomes, l'empresa familiar, la innovació i les noves tecnologies, i tants altres aspectes.

També ens fa aflorar l'esperit crític mitjançant articles d'opinió: un ampli ventall d'articulistes exigents, que a través de les seves perspectives i experiències ens nodreixen a cadascun de nosaltres: que ens fan pensar, però sobretot, aprendre. VIA Empresa és això: ens omple i ens apropa de nous horitzons i de peces periodístiques cuinades a foc lent, tot i la immediatesa i la volatilitat dels temps que vivim.

En definitiva, VIA Empresa ens ofereix un espai diàfan davant el periodisme en temps convulsos, sobretot en l'actualitat, davant el nou paradigma que ens ha ofert la Covid-19; i que tot i la complexitat i els estralls que està causant la pandèmia, ens posa sobre la taula, amb un cop punyent, que el periodisme és més necessari que mai, donant resposta a molts dels dubtes i inquietuds que té el món empresarial al respecte.

"Des de la Unió Empresarial de l'Anoia volem agrair la mà estesa per part de VIA Empresa, col·laborant i donant difusió i visibilitat als nostres actes"

Però també ens ofereix compromís i confiança, sobretot pel que fa a nosaltres: al nostre territori, a les nostres empreses. Durant tots aquests anys, des de la Unió Empresarial de l'Anoia volem agrair la mà estesa per part de Via Empresa, col·laborant i donant difusió i visibilitat als nostres actes, però també, a les nostres empreses associades de la nostra comarca, l'Anoia, un territori que té un fort i tradicional bagatge industrial i empresarial.

I com canten els polonesos i les poloneses, "Sto lat!", que vol dir 100 anys. Una cançó tradicional que fa referència i que serveix per desitjar i expressar bons desitjos. Des de la Unió Empresarial de l'Anoia us desitgem "Sto lat!" VIA Empresa, per 100 anys més.

Més informació
VIA Empresa: el paper dels connectors
Dia 43: Set anys de preguntes
Minuts, minuts, minuts
Avui et destaquem
El més llegit