La cooperació i el compromís, claus de l’èxit empresarial

Per 21è any ens trobem a la Nit Empresarial de l’Anoia, una cita que per molts ja és cita de referència a l’agenda empresarial. La Unió Empresarial de l’Anoia compta amb una trajectòria de 39 anys, i si hem fet tot aquest recorregut és gràcies a la confiança de totes les empreses, persones col·laboradores, grups de treball, agents socioeconòmics i administració, amb qui treballem colze a colze per tirar endavant la nostra comarca.

Hem viscut un any i mig molt difícil. La pandèmia ens va colpejar durament com a territori en tots els sentits; i ara, que sembla que per fi veiem la llum al final del túnel,  estem molt orgullosos de veure com, tot i les circumstàncies, cadascuna de les empreses que conformen el teixit empresarial anoienc es reunirà en aquesta trobada de referència al calendari empresarial de la Catalunya Central. És hora de donar força i empènyer aquest múscul i seguir reconeixent totes i cadascuna de les empreses que formen part de la Unió Empresarial de l’Anoia.

Aquest any, més que mai, teníem molt clar que volíem parlar de la pandèmia en clau positiva: de tot això, hem après com la cooperació i el compromís de totes les empreses, empresaris i empresàries, directius i directives, persones treballadores... que conformen el rusc empresarial fan que en sigui un veritable èxit.

I on també s’ha reafirmat encara més que la comarca de l’Anoia compta amb un gran bagatge empresarial  i industrial; amb un ADN marcat per l’emprenedoria; amb una fortalesa i resiliència que la caracteritzen.

D’altra banda, volem posar sobre la taula en aquesta Nit Empresarial és reiterar una vegada més, la necessitat imperiosa que tenen les empreses de trobar personal qualificat. Per aquest motiu, ho fem a l’INS Milà i Fontanals, per segona vegada. La UEA té clar que la formació i l’educació són el pal del paller del futur de la societat, i per tant, també empresarial. No és el primer cop que centrem els nostres esforços en reivindicar-ho, i de ben segur, tampoc en serà l’últim. Però volem seguir posant en valor la qualitat d’aquest centre, de la FP a la comarca, de l’especialització i la diversitat de formacions que tenim a casa nostra. Perquè ens preocupa i ens ocupa que les persones de la comarca es quedin aquí: que estudiïn, treballin i visquin aquí.  

La Unió Empresarial de l’Anoia és una entitat on es demostra  clarament que cooperació i compromís és un veritable èxit. És una associació que lluita per les empreses i per l’economia, que té un compromís amb el territori per què sigui terra d’oportunitats per a tothom: vetllant per una comarca de progrés, competitiva, resilient i forta. Un territori potent i amb futur per viure-hi, per invertir-hi, per visitar-lo, per gaudir-ne. Per un territori perquè les empreses vulguin venir i la seva gent quedar-s’hi. 

I amb aquests valors que es destaca l’entitat, ens posem a la disposició de l’administració local i nacional per seguir treballant amb aquesta fórmula i amb un únic objectiu: el benestar del nostre territori, del progrés de la seva gent que hi viu i que hi treballa.

Més informació
Ultramagic, els globus fets a Igualada que han arribat als Jocs Olímpics
"Sto Lat", VIA Empresa!
Avui et destaquem
El més llegit