VIA Empresa: tres anys d'economia en positiu 

Celebrem el tercer aniversari de VIA Empresa, un mitjà de comunicació que diàriament acompanya a empresàries i empresaris, emprenedors i totes aquelles persones interessades en l'activitat econòmica. En tan sols tres anys i plegats, hem convertit VIA Empresa en un referent de l'economia constructiva d'un país on la seva gent, els seus col·lectius empresarials, centres de formació, administracions no paren de fer coses, de treballar de manera creativa, de generar informació i continguts que sovint sobrepassen la nostra Redacció.

VIA Empresa s'ha convertit en una bona eina de gestió de totes aquelles persones interessades a compartir una visió positiva de l'economia i del món de l'empresa. En aquest diari hi trobareu informació funcional i segmentada en funció dels grans àmbits d'interès del món empresarial: gestió, emprenedoria, internacionalització, casos d'èxit, tendències... VIA Empresa és un projecte jove però ja carregat de molta experiència, la que ens transmeteu tots vosaltres, les nostres empreses, els nostres autònoms, acadèmics, emprenedores i emprenedors, associacions empresarials.

Cada dia descobrim la capacitat creativa d'un país acostumat a fer coses grans. Ja som prop de 50.000 usuaris únics mensuals que ens demostren sobretot fidelitat i constància. No pretenem créixer per créixer, ho volem fer amb solidesa apostant sempre per la qualitat, i aquesta és agraïda. Així ho constatem arreu del territori, per això ho celebrem aquest dilluns amb un acte carregat de contingut en una ciutat també molt activa, Vilanova i la Geltrú, amb el debat La importància dels valors de l'empresa familiar, un acte organitzat conjuntament amb l'ADEPG, l'Associació d'Empresaris del Penedès i el Garraf. Els anys anteriors ho vam fer al Barcelonès i a l'Anoia i ara ens acull el Garraf. Volem aportar i aprendre, en aquest cas de les experiències d'empreses familiars que han suposat casos d'èxit al territori, que hi creen riquesa i que el dinamitzen.

En un context de crisi i lenta recuperació econòmica, les empreses familiars han demostrat una gran resistència i adaptació a les noves realitats amb esperit innovador, amb els valors del treball, el sacrifici personal i la voluntat de créixer. Són entre el 80 i el 90% de l'economia del nostre país. La seva importància cabdal per la nostra economia sovint no té coresponsabilitat en el suport i en les facilitats de les Administracions, tot el contrari. VIA Empresa comparteix aquests valors i volem ser un aliat, com ho som en altres àmbits, per aquest ecosistema fonamental de l'economia catalana.

Amb la vostra confiança, lectores i lectors, anunciants, col·laboradores i col·laboradors del mitjà ho seguirem fent possible. 

Avui et destaquem
El més llegit