Feliç aniversari, VIA Empresa!

Segueixo VIA Empresa desde fa molts anys. Primer sota la direcció de la Laia Corbella, després la Neus Navarro i ara el Víctor Costa. Cada un amb el seu estil, però tots grans i meravelloses persones, amb valors sòlids i que primen les persones per davant de tot. Lideratges que es veuen reflectits en l’estil del diari i en l’equip que el conforma, a qui millor! Grans professionals i propers, que generen bon rotllo i que transmeten les ganes d’aportar i ajudar des de la seva posició.

I això és el que fan. Aporten positivisme (com expressaven al seu manifest dels 5 anys) sobre el teixit empresarial, i una mirada constructiva, aprofundint en els temes de rellevància, donant suport, entre d’altres, l’ecosistema emprenedor, fent d’altaveu de l’ecosistema i connectant-lo, així com primant sempre la diversitat en tots els àmbits.

No són anys fàcils pel periodisme. Vivim rodejats d’excés d’informació, les xarxes socials han fet que tothom es cregui portador de la veritat, estem sobresaturats de tot el que rebem... I és en aquest moment quan la informació de qualitat s’obre portes. I és quan decidim que no tot el contingut és informació i volem centrar-nos en allò què és fiable, que està contrastat.

"No són anys fàcils pel periodisme. Vivim rodejats d’excés d’informació i és quan decidim que no tot el contingut és informació i volem centrar-nos en allò què és fiable, que està contrastat"

Les noticies caduquen més aviat que mai, precisament per la quantitat d’informació que rebem. Però VIA Empresa és molt més, perquè els seus articles no caduquen. No només són informació puntual, són articles en profunditat sobre les notícies del moment, ens ajuden a entendre millor el que està passant i com ens afectarà, i ens donen context perquè puguem prendre millors decisions. Ens obren les portes a conèixer les opinions de persones inspiradores que comparteixen amb nosaltres la seva posició en diferents àmbits.

La familia VIA Empresa utilitza el periodisme com a mecanisme per col·laborar, ajudar, visibilitzar i aportar a la societat en què vivim.

Avui, més que mai, necessitem periodisme proper, honest i lliure, com el vostre.

Set anys! Us volem molts més! Felicitats VIA Empresa!

Més informació
Happy Birthday VIA Empresa and Thank You!
Les dades ocultes que perfilen VIA Empresa
I sense parlar del blat del Japó
Avui et destaquem
El més llegit