CA | ES

Creditas arribarà al centenar de treballadors a València

La 'fintech' brasilera fundada pel valencià Sergio Furió aposta per la ciutat perquè "s'ha convertit en un pol tecnològic molt atractiu"

Part de l'equip actual de Creditas València | Cedida Part de l'equip actual de Creditas València | Cedida

Del Brasil a València. Quan la terra tira no hi ha més a dir, però en el cas de la capital valenciana els arguments són de més pes. Creditas, fintech brasilera fundada pel valencià Sergio Furió, es va traslladar el passat juliol al coworking Wayco, en el barri de Russafa, des del país sud-americà. I ara, amb el bon ritme de creixement, anuncien que dels 18 empleats actuals a finals de 2020 passaran a ser un total de 100. Entre els perfils demandats, enginyers informàtics, experts en programari o desenvolupadors.

Per a Creditas, els perfils STEM són clau per al creixement al Brasil i aposten pel talent espanyol com a base per al seu desenvolupament. El seu CEO i fundador afirma que "la formació dels perfils tecnològics a Espanya és molt bona, per a mi és un orgull poder tornar a casa i formar equip a la meua ciutat natal. El suport és mutu, a través d'oportunitats laborals en un entorn 100% digital volem posar en valor la capacitat i les habilitats dels professionals espanyols alhora que ells ens ajuden a créixer i a mantenir el nostre prestigi com a principal plataforma digital de crèdits brasilera". Actualment per a les oficines de la capital valenciana tenen obert el procés de tres perfils: Product Manager, Tech Lead i Senior Software Engineer.

Per què València

L'aposta de Furió per València és clara. "A més de reclutar talent local, també estem oferint oportunitats per a aquells col·laboradors al Brasil que desitgen traslladar-se a la nostra oficina a València. El pont entre els dos països pot millorar la visió global d'espanyols i brasilers. València s'ha convertit en un pol tecnològic molt atractiu, la qual cosa és ideal per a Creditas, ja que estem en un moment on necessitem professionals que puguen ajudar-nos en aquest creixement".

Furió: "Estem en un moment on necessitem professionals que puguen ajudar-nos en aquest creixement"

La startup compta amb més de 1.000 col·laboradors i una inversió total de 314 milions de dòlars (vora 280 milions d'euros) per part de fons internacionals de venture capital, recaptada després de quatre rondes de finançament. Fundada el 2012, va ser nomenada inicialment BankFacil. El seu fundador, explica la companyia, després de conéixer la situació de préstecs i crèdits al Brasil, estava "incrèdul" davant les altes taxes d'interés oferides, i és la raó per la qual va decidir investigar i explorar un nou model de negoci que permetera millorar les condicions als deutors. 

Part de l'equip actual de Creditas València | Cedida
Part de l'equip actual de Creditas València | Cedida 

Avui dia ofereixen préstecs amb garantia hipotecària, préstecs amb garantia de vehicle i préstecs privats amb garantia de nòmina.

Més informació
Més de 1.500 startups aterraran a València per al Webit Festival
Lanzadera i Abanca busquen juntes startups 'fintech'
Bancs i 'fintech': un binomi de la transformació digital
Avui et destaquem
El més llegit