Dealz obre a València

La nova botiga incorpora 32 nous treballadors, seleccionats a través del servei d'ocupació València Activa

El supermercat Dealz al centre comercial La Marina
El supermercat Dealz al centre comercial La Marina

Dealz s'estrena a la ciutat de València. La cadena de supermercats britànica ha obert el seu primer establiment a la localitat, situat al centre comercial Nuevo Centro, seguint amb el pla d'expansió per l'Estat espanyol que van anunciar l'any 2015.

La inauguració de la botiga ha suposat la incorporació de 32 nous treballadors, 28 dependents i quatre supervisors, que ha estat seleccionada en el marc d'un conveni de col·laboració amb l'agència municipal d'ocupació València Activa. Concretament, l'organisme s'ha encarregat de preseleccionar els candidats entre les 923 sol·licituds presentades i ha cedit les seves instal·lacions per fer les entrevistes.

En aquest sentit, Sandra Gómez, regidora de Desenvolupament Econòmic Sostenible, ha destacat "la importància de treballar de forma conjunta amb empreses privades a l'hora de generar noves oportunitats laborals, així com per oferir la formació necessària que demanda el mercat de treball" i la voluntat de l'agència de seguir treballant amb Dealz en el futur.

Actualment València Activa compta amb més de 20.000 persones inscrites, col·labora en la gestió d'ofertes d'ocupació de més de 209 empreses locals i multinacionals, entre d'elles Hugo Boss, Primark o supermercats Vidal.

Més Informació
360.000 euros per al petit comerç de València
València destina més de 19 milions d'euros a modernitzar la seva fira
València reivindica el paper de les ciutats en el Corredor Mediterrani
Avui et destaquem
Comentaris