L’empresa demana més idiomes i competències digitals

Empresaris madrilenys i valencians, juntament amb la Fundació Bertelsmann, elaboren un document marc sobre els reptes de futur en el camp de l’educació

Les noves tecnologies arriben de la mà de l'idioma anglès Les noves tecnologies arriben de la mà de l'idioma anglès

Els empresaris consideren que hui en dia es presta poca atenció a aspectes qualitatius tan importants com són en l'educació i la formació, “malgrat
que comptem un sistema educatiu desenvolupat amb un important nivell de despesa”. És la principal raó que ha portat empresaris de la Asociación de Empresa Familiar de Madrid (ADEFAM), l’Associació Valenciana d’Empresaris (AVE), i l’Institut Valencià d’Investigacions Econòmiques (Ivie) a desenvolupar el document El compromís dels empresaris amb l’educació. Situació i reptes de futur que es presentarà aquest 18 d’octubre a Madrid, de la mà de la Fundació Bertelsmann.  

Els empresaris assenyalen que “els principals reptes que afrontem són la qualitat, la formació contínua, la transformació digital, els idiomes (especialment l'anglès) i les competències transversals” Les seues preocupacions com a generadors de treball les plasmaran en un informe que ha elaborat José Ramos, professor investigador de l’Ivie i Catedràtic de Psicologia del Treball i les Organitzacions de la Universitat de València, qui també participarà en la presentació del pròxim divendres. En l’acte hi intervindrà el valencià Vicente Boluda, president de Boluda Corporación Marítima i màxim representant d’AVE.

En l’acte se celebrarà una taula rodona sobre l’educació i els seus reptes de futur amb participació de Clemente González Soler, presidente de Grupo Alibérico; Maite Marín, directora general de Mas Camarena International Students’ Resort & Sport Centre i Arturo De las Heras, president del Grupo Educativo CEF-UDIMA.

Més informació
Les comunitats (i sectors) que més idiomes demanen en les ofertes de feina
Olivier Benielli (TBS): "Les empreses busquen professionals que parlin tres idiomes"
"Conèixer idiomes t'obre nous camps, però sabent anglès és suficient al món dels negocis"
Avui et destaquem
El més llegit