La posada en marxa del servei nocturn de FGV reclama més personal | FGV
La posada en marxa del servei nocturn de FGV reclama més personal | FGV

Oferta pública d'ocupació en pandèmia

MetroValencia oferta 136 places per a posar en marxa, entre altres, el servei nocturn del seu servei de transport

Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) tancarà el procés de presentació de sol·licituds a la seua oferta d'ocupació pública i les noves borses d'ocupació temporal divendres 3 de juliol, en plena crisi sanitària. Les 136 places que s'ofereixen corresponen a diferents llocs de treball en Metrovalencia i el TRAM d'Alacant. A causa de la situació actual i a les recomanacions sanitàries la inscripció es realitza únicament de manera telemàtica, eliminant la possibilitat de fer-ho de manera presencial en paper com estava previst al principi. 

En aquesta oferta, que correspon als anys 2019, 2018 i 2017, s'inclouen els llocs per a fer front a les necessitats de personal, derivades de l'aplicació de la Llei 7/2018 de Seguretat Ferroviària de la Comunitat Valenciana i de la posada en marxa del servei nocturn de Metrovalencia.

Places previstes

Les 106 places previstes corresponents a 2019 són: 21 agents d'estació per a València; 27 maquinistes tramvia i 33 maquinistes metre per a València; 8 maquinistes Alacant; 8 oficials per als tallers de València; un oficial de Línia de tramvia a València; un cap d'estació operador d'Atenció al Viatger per a València; 5 places de cap de circulació a Alacant; un agent de la unitat de supervisió i intervenció per a Alacant; i un cap d'instal·lacions elèctriques i automatismes per a València.

Respecte a l'oferta de 2018, la relació de llocs a cobrir és la següent: 4 oficials per a Taller Machado; 3 oficials per a tallers de València Sud; 3 maquinistes depòsit tallers Machado; 2 maquinistes tallers El Campello; 2 oficials zelador de línia electrificada; 1 oficial de subestacions i telecomandament.

Les corresponents a 2017 inclouen: 2 maquinistes per a Benidorm; 1 maquinista per a tallers El Campello; 7 oficials per a tallers Machado; 2 oficials per a tallers de València Sud; 2 factors de circulació a Altea; i 1 factor de circulació en Creueta.

24 noves Borses d'Ocupació Temporal

Aquesta convocatòria està al seu torn acompanyada de la constitució de diferents borses d'ocupació temporal, de manera que amb les persones que hagen superat els processos selectius però no hagen obtingut plaça, es constituiran 12 bosses d'ocupació temporal. Al seu torn, FGV ha previst la convocatòria d'altres 12 borses d'ocupació temporal amb les quals atendre altres necessitats conjunturals en aquells llocs no inclosos en les ofertes d'ocupació pública però la cobertura de la qual és necessària per a garantir la normal prestació del servei públic.

Més informació
El metro nocturn obligarà a FGV a buscar 100 nous treballadors
Avui et destaquem
El més llegit