Grans empreses industrials debatran sobre la indústria 4.0

L’Escola EDEM de València acull el primer congrés nacional Lean + Indústria 4.0 amb una visió global de la transformació digital

Les empreses industrials explicaran com apliquen la tecnologia als seus negocis | Cedida Les empreses industrials explicaran com apliquen la tecnologia als seus negocis | Cedida

València acollirà aquest pròxim 14 de novembre el primer congrés nacional Lean + Indústria 4.0, organitzat per LeanSis i Sothis a EDEM, Escola d'Empresaris, situada a la Marina d'empreses. La primera trobada d'aquest tipus a Espanya abordarà l'estat de la 4a Revolució Industrial a través del testimoniatge directe d'empreses que han abordat la digitalització dels seus processos productius i des d'un enfocament eminentment pràctic. Entre elles, Helados Estiu, Dulcesol, Importaco, Heineken o Siemens.

El director de Desenvolupament de Negoci d'Automatització i Control de Sothis, Pedro Martínez, explica que, aquest congrés, que tindrà seu itinerant, s'abordarà com l'aposta per la digitalització i integració de les tecnologies de la informació ens permet obtenir, monitorizar i tractar les dades, amb la finalitat de poder analitzar i donar un nou sentit a conceptes com la traçabilitat, ampliant el control sobre la producció i millorant la qualitat i seguretat dels productes.

Representants d'empreses que han implementat solucions de transformació digital explicaran la seua experiència en una jornada que compta amb una taula de debat moderada per Salvador Puigdengolas, degà del Col·legi d'Enginyers Industrials de la Comunitat Valenciana (COIICV) en la qual participaran Guillermo Fernández Bobadilla (Importaco), Francisco Vidal Romero (Heineken) i Alberto Espanya (Grup Segura).

El congrés comptarà també amb directius de Helados Estiu, Grup Gimeno, Dulcesol i Faurecia. Alberto Gamero, Presales and Products Leads de Siemens Industry, parlarà de la indústria de futur mitjançant solucions MOM. El CEO de Sothis, Raúl Martínez, exposarà alguns dels casos de transformació digital abordats per l'empresa. També participarà el responsable de ciberseguretat d'aquesta tecnològica, Alejandro Aliaga; així com Fernando Hermenegildo, de LeanSis, que dedicarà la seua xarrada a la gestió Lean per a l'excel·lència empresarial. Pablo Cava, de SGS, parlarà en la conferència Integració de Sistemes: Millora contínua i Certificació de Sistemes.

 

 

Més informació
La indústria 4.0 arriba al sector del plàstic
Alimentació, indústria 4.0 i maquinària, els sectors amb més oportunitats al món
Avui et destaquem
El més llegit