Lanzadera engega el 2019 acollint 33 nous projectes

L'acceleradora i incubadora d'startups ja suma 280 empreses que han passat per rebre el seu suport i que han generat prop de 600 llocs de feina

Els equips de Lanzadera del 2019 | Cedida Els equips de Lanzadera del 2019 | Cedida

L'acceleradora i incubadora d'startups Lanzadera ha incorporat 33 projectes emprenedors de tot Espanya que aporten noves solucions i propostes innovadores a diferents sectors, entre ells, el tecnològic, el de l'alimentació, la moda, el transport o l'entreteniment. D'aquesta manera, ja són 120 els projectes que actualment reben el seu suport, formació i finançament a les instal·lacions de la Marina d'Empreses de València.

Lanzadera, que compta amb quatre programes entre incubació i acceleració, els emprenedors aprenen a aplicar el model de gestió de qualitat total en els seus negocis i comparteixen les instal·lacions amb altres projectes amb ajuda i assessorament d'experts en desenvolupament empresarial.

Dels 33 projectes nous, 11 s'incorporen al programa d'acceleració de Lanzadera, en què, durant nou mesos, comptaran amb assessorament per millorar els seus productes, incrementar el seu nombre de clients i assolir la sostenibilitat. Els 19 restants, formaran part del Programa Garatge, en el qual rebran durant 11 mesos el suport necessari per desenvolupar la seva idea i orientar-la cap a un resultat d'èxit, millorar la primera versió del producte i generar les primeres vendes.

A més, s'incorporaran tres projectes al Programa Corporate, en què Lanzadera construeix aliances amb empreses líders amb l'objectiu de buscar i impulsar projectes que aportin noves solucions a necessitats concretes de cada sector. En aquest cas, dues startups treballaran amb Volkswagen Group España Distribución i amb CBRE.

Fins al moment, ja són 280 les empreses que han rebut el suport de l'acceleradora i han generat prop de 600 nous llocs de feina directa amb una inversió externa d'uns 30 milions d'euros.

Més informació
Roig inverteix en Airhopping, startup d'un alumne Lanzadera
Lanzadera i CBRE s'alien per impulsar l'emprenedoria en l'immobiliari
Javier Jiménez (Lanzadera): "València és el lloc per emprendre"
Neix Lanzadera Inicia, nou projecte emprenedor de Roig
Avui et destaquem
El més llegit