Lanzadera estrena curs impulsant 40 noves startups

L'acceleradora acull noves empreses vinculades a sectors com el 'blockchain', la mobilitat, la salut, el turisme o els videojocs

Els nous emprenedors de Lanzadera per al nou curs 2019 2020 | Cedida Els nous emprenedors de Lanzadera per al nou curs 2019 2020 | Cedida

L'inici del curs aterra a Lanzadera amb 40 nous equips emprenedors que se sumen als diferents programes de l'acceleradora, segons han informat en un comunicat. Aquests estan relacionats amb diversos sectors com el blockchain, la mobilitat, l'alimentació saludable, el turisme, la moda, l'educació, els videojocs, l'esport, la cosmètica, la salut o la música, entre d'altres.

Més info: Javier Jiménez (Lanzadera): "València és el lloc per emprendre"

D'aquestes empreses, 18 participaran als programes d'incubació, a través dels quals els emprenedors comptaran amb fins a onze mesos per validar la seva proposta i implementar el seu model de negoci, adaptar el seu producte als requeriments del mercat i generar les seves primeres vendes. Per la seva banda, s'han incorporat 15 nous equips al programa d'acceleració que, amb una durada de nou mesos, ofereix assessorament personalitzat perquè els emprenedors puguin fer créixer i consolidar les seves empreses.

Així mateix, s'incorporaran set empreses als programes Corporate, a través dels quals Lanzadera col·labora amb empreses capdavanteres per buscar i impulsar projectes que aportin noves solucions a necessitats concretes de cada sector. En aquest cas, tres startups treballaran amb BSH i quatre amb PlayStation.

Fins al moment, ja són 360 les empreses que han rebut el suport de l'acceleradora, de les quals 160 estan situades actualment en les seves instal·lacions.

Més informació
Lanzadera acull 28 noves empreses de tot Espanya
Lanzadera engega el 2019 acollint 33 nous projectes
Lanzadera i CBRE s'alien per impulsar l'emprenedoria en l'immobiliari
Avui et destaquem
El més llegit