Mercadona escull la Zona Franca per al centre logístic de compra online

La cadena de supermercats preveu que pugui entrar en funcionament de cara a 2020

Una treballadora de la botiga Mercadona al Mercat de Sant Adrià Una treballadora de la botiga Mercadona al Mercat de Sant Adrià

Mercadona ha llogat una nau en construcció a la Zona Franca per instal·lar-hi un centre logístic que dedicarà al servei de compra online. Segons ha avançat TV3 i han confirmat fonts de la companyia a l'ACN, la cadena de supermercats ha triat una parcel·la de 20.000 m2 per implantar-hi en un futur el nou negoci de comerç electrònic de la companyia a Barcelona.

La parcel·la està ubicada a prop del Port de Barcelona. S'hi construirà una nau de prop de 10.500 m2 que encarà està desenvolupant la immobiliària Goodman. La cadena de supermercats preveu que "en un futur" la nau acabi sent un bloc de compra online i que pugui entrar en funcionament de cara a 2020.

La companyia ja està fent proves pilot del servei de compra online a València on va obrir un centre logístic al maig, que la cadena de supermercats anomena 'colmena', i presta serveis d'última milla. A la presentació de resultats de l'empresa al març, el president de Mercadona, Joan Roig, ja va explicar que estudiaven ampliar el nou model de comerç online de la companyia a Barcelona i Madrid amb el 2020 com a horitzó.

Més informació
Mercadona busca informàtics i ofereix fins a 68.000 euros
Els xiclets de Mercadona facturen 33 milions d’euros
Mercadona renova la venda online a València
Avui et destaquem
El més llegit