CA | ES

L'empresa de motosharing Yego aterra a València

La startup catalana tanca una ronda d'1,2 milions d'euros

Les motocicletes elèctriques de Yego | Cedida Les motocicletes elèctriques de Yego | Cedida

Nascuda a Barcelona i fundada pels francesses Benjamin Viguier, Tim Ougeot i Yann Sander, Yego anuncia el tancament d'una ronda d'1,2 milions d'euros. L'empresa de motosharing estreny l'accelerador amb aquesta injecció de capital i també anuncia el seu aterratge a València.

En aquesta operació, The Crowd Angel ha entrat amb 402.000 euros i la resta de l'import prové de business angels, molts d'ells ja socis de la companyia. Ougeot, fundador de Yego, explica que "l'import d'aquesta ronda ens permetrà seguir augmentant la flota de motos elèctriques i ampliar el nostre equip tech per a seguir duent a terme la nostra visió. Com a empresa de mobilitat compartida, el nostre focus sempre ha estat que el creixement del nombre de vehicles vaja acompanyat de la millor distribució dels vehicles en les zones urbanes per a garantir un ús eficient de la flota per part d'un nombre creixent d'usuaris", afirma Ougeot.

Actualment, Yego ja compta amb més de 30 treballadors en les seues oficines de Barcelona havent duplicat el seu equip en els últims mesos i arranca en la ciutat de València amb 7 persones més. "Sabem que la nostra tecnologia és la clau per a aquesta optimització de l'ús dels vehicles i en ella recau el futur de les smart cities, per això, sempre hem apostat per un equip tecnològic in-house amb analistes de dades, enginyers i desenvolupadors" comenta el francés.

La startup arranca en la ciutat de València amb 7 persones més

Yego compta avui dia amb una flota de 400 motos silencioses i sense emissions i una comunitat de 30.000 usuaris en la ciutat comtal. A Bordeus, Yego opera en forma de franquícia on està duent a terme la seua prova pilot que segueix creixent amb ja 100 motos disponibles. A València s'ha començat a operar amb 120 escúters i s'aniran afegint progressivament per a assegurar la seua optimització amb un creixement escalable com en la resta de ciutats.

Més informació
Les empreses de 'sharing' amb les quals dialoga València
Seat compra una startup de 'car sharing'
Avui et destaquem
El més llegit