Startup Valencia busca projectes per digitalitzar la indústria

L'entitat s'acompanya de la Generalitat Valenciana per trobar empreses tecnològiques que puguen fer front als reptes generats pel coronavirus

Juan Luis Hortelano | Cedida Juan Luis Hortelano | Cedida

El rellotge comença a estar en hora de descompte. Fins al 31 d'agost és el temps de què disposen les startups per participar en el repte que han llançat conjuntament l'associació Startup Valencia i la Generalitat Valenciana en temps de la Covid-19. A través de la Direcció General d'Indústria, Energia i Mines s'impulsa el projecte Reptes de Digitalització de la Indústria Valenciana davant COVID-19 desenvolupat per la que és l'Associació Valenciana de Startups i amb la col·laboració de CEV, per a promoure la reactivació i reconversió de l'activitat industrial valenciana després de l'estat d'alarma provocat per la COVID-19.

El projecte compta amb 100.000 euros aportats pel Consell valencià, a través de dos convenis de col·laboració signats el 7 d'agost entre la Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball i la Confederació d'Empresaris del Comerç, Serveis i l'Associació Valenciana de Startups. Entre les conseqüències d'aquesta col·laboració se'n deriva que l'Associació Valenciana de Startups crearà una guia amb els itineraris recomanats perquè les empreses industrials valencianes aborden amb èxit la seua transformació digital en col·laboració amb les startups.  Així, a través de l'anàlisi de les dades agregades obtingudes dels diagnòstics de les empreses industrials seleccionades s'elaborarà l'esmentada guia de bones pràctiques. 

El projecte compta amb 100.000 euros aportats pel Consell valencià, a través de dos convenis de col·laboració amb Startup Valencia i la CEV

 

El programa està organitzat en tres etapes: entre juliol i agost, les empreses que consideren que tenen un projecte pioner per a la digitalització de la indústria poden presentar-s'hi. Entre agost i setembre, s'avaluaran totes las candidatures rebudes i seleccionaran aquelles que més adeqüen a les necessitats dels sectors industrials implicats, que són alimentació, calcer, ceràmic, envasos i embalatges, joguines, metall-mecànic, paper i arts gràfiques, producció audiovisual, productes infantils i sector químic. 

El projecte ofereix acompanyament amb les empreses industrials valencianes participants, oportunitat de realitzar una prova de concepte amb empreses industrials i difusió de les seues solucions entre els sectors industrials valencians. A canvi, només es podran presentar les empreses emergents que ja tinguen un producte mínim viable, tinguen menys de 250 empleats i el seu volum anual de negoci no supere els 50 milions d'euros o el seu balanç anual no siga més alt de 43 milions d'euros.

Les empreses poden accedir en la pàgina web del projecte on s'especifiquen terminis i condicions. 

 

Més informació
La primera anàlisi de l'ecosistema startup valencià
"En Startup València volem tenir el nostre propi espai"
Avui et destaquem
El més llegit