CA | ES

Tornen els operaris al pròxim CaixaFòrum de València

El projecte de la Fundació "la Caixa" implica 19 milions d'euros i altres 5 anuals per al manteniment del centre cultural

Reanudació de les obres de CaixaFòrum València | Cedida Reanudació de les obres de CaixaFòrum València | Cedida

Les obres de construcció de CaixaForum València s'han pogut reprendre i es desenvolupen en aquests moments amb normalitat. Els treballs a l'interior de l'edifici Àgora per a alçar un nou centre cultural Caixaforum s'havien iniciat el mes de març, i després d'una aturada obligada durant quatre setmanes durant els quals no es van permetre els treballs no essencials, s'han pogut reprendre.
 
Per a fer-ho possible, l'obra ha pres totes les mesures sanitàries i de protecció dels treballadors establides per les autoritats sanitàries,  seguint en tot moment tots els protocols de seguretat i salut que marca la normativa,  tal com expliquen des de la Fundació "la Caixa". 
 
La inversió de la Fundació "la Caixa" per a fer realitat aquest esperat projecte superarà els 19 milions d'euros, als quals se suma un pressupost anual d'uns 5 milions d'euros per al manteniment, la programació i el funcionament del centre.
 
El projecte presentat per l'arquitecte Enric Ruiz-Geli i el seu estudi Cloud 9 va ser el triat per a construir un nou Caixaforum a l'interior de l'edifici Àgora de la Ciutat de les Arts i les Ciències, obra de Santiago Calatrava. El projecte respecta, potència i conviu amb el Àgora, mantenint el seu concepte original com a espai de reflexió i gran superfície cultural oberta, pública i de gran activitat. Tindrà dues sales d'exposicions, un auditori amb capacitat per a unes 300 persones, llibreria, restaurant i un espai familiar i educatiu, amb un total de 6.500 metres quadrats útils.

Més informació
19 milions d’euros pel CaixaForum de València
Avui et destaquem
El més llegit