Traction, el primer programa d'incubació sense cost

Els emprenedors seleccionats rebran formació en totes les àrees de negoci i l'acompanyament necessari per al desenvolupament de les seves startups

Traction té una durada de 14 mesos | Cedida Traction té una durada de 14 mesos | Cedida

Marina d'empreses, el pol d'emp'renedoria impulsat per Juan Roig, president de Mercadona, i composat per EDEM Escola d'Empresaris, la incubadora i acceleradora Lanzadera i la societat d'inversió Angels, ha llançat Traction, el primer programa d'incubació amb formació empresarial complet i sense cost. Segons informen en un comunicat, el programa té 14 mesos de durada, consta de dues fases i està dirigit tant a emprenedors que volen desenvolupar un projecte totalment incipient com a aquells que ja ho han engegat però que necessiten el suport d'experts per agafar tracció millorant les seves vendes i depurant la seva metodologia de treball.

Més info: Lanzadera estrena curs impulsant 40 noves startups

A través d'aquest programa, Marina de Empresas aconsegueix intensificar les sinergies entre les seves tres iniciatives, de les quals ja han sorgit empreses liderades per emprenedors formats a EDEM, accelerades a Lanzadera i que finalment han estat invertides per Angels.

En la primera fase de tres mesos de durada, els emprenedors, ja instal·lats a Marina de Empresas, rebran a EDEM els coneixements que necessitin reforçar en quatre grans àrees: idea de negoci, producte, màrqueting i finances. A més, es formaran en el model de gestió empresarial que el propi Juan Roig ha implementat amb èxit al llarg de la seva carrera. Alhora, a Lanzadera podran anar aplicant els coneixements apresos, fent networking amb altres emprenedors, coneixent el seu mercat i definint les primeres mètriques per poder iniciar un projecte real i sostenible.

Finançament a mesura

Conclòs el període de formació i validades les primeres mètriques, podran optar a incubar la seva empresa a Lanzadera durant 11 mesos. Comptaran amb el suport d'un director de projectes i de diversos mentors. En aquesta fase, els emprenedors configuraran el seu equip, llançaran la seva empresa al mercat, aconseguiran les primeres vendes, adquiriran tracció i podran començar a rebre finançament per part de Lanzadera.

"Traction neix pensant a acompanyar a emprenedors amb actitud, passió i dedicació que vulguin formar-se, emprendre i llançar empreses a mar obert. Des d'EDEM els ajudarem a adquirir els coneixements, les eines i les habilitats necessàries perquè posteriorment puguin desenvolupar els seus projectes amb èxit de la mà de Llançadora", afirma Lucía Egea, directora del Centre Universitari i del Canal Digital d'EDEM.

Per la seva banda, Javier Jiménez, director general de Lanzadera explica: "En aquests anys hem vist la importància d'acompanyar a l'emprenedor des dels fonaments de la seva empresa. El programa Traction fa un pas més oferint una formació modular, completa i gratuïta i un suport personalitzat en funció de les necessitats específiques de cada emprenedor i del seu startup. L'objectiu final és que els emprenedors puguin fer créixer la seva companyia aportant valor als seus clients."

Més informació
València salva els mobles
És possible emprendre en el món rural sense dedicar-se al camp?
València, el cul de sac del Corredor Mediterrani
Avui et destaquem
El més llegit