La valenciana GoKoan tanca una ronda d'1,2 milions

L''edtech' utilitzarà els diners per expandir-se al País Valencià i a tot l'Estat espanyol i per desenvolupar més la tecnologia

Miguel Ángel Ballesteros (CTO), Clara Torrijos (CEO) i Elena Ballesteros (CPO) de GoKoan | Cedida Miguel Ángel Ballesteros (CTO), Clara Torrijos (CEO) i Elena Ballesteros (CPO) de GoKoan | Cedida

La startup valenciana GoKoan ha tancat una ronda de finançament per valor d'1,2 milions d'euros. L'empresa, dedicada a tecnologies de l'educació, utilitzarà la inversió per expandir el negoci tant al País Valencià com a l'Estat espanyol. També tenen previst adaptar la seva tecnologia a nous verticals del sector educatiu.

La ronda ha estat liderada per Sabadell Venture Capital i també hi han participat Athos Capital, Draper B1 i l'Institut Valencià de Finances (IVF). L'objectiu de GoKoan és que els alumnes aprenguin més amb menys temps, per mitjà de combinar la intel·ligència artificial amb la psicologia de la memòria i l'aprenentatge. "GoKoan és la unió entre ciència i tecnologia, on s'incorpora la psicopedagogia per millorar les metodologies d'estudi i aprenentatge, ajudant així els estudiants en qualsevol matèria a millorar el seu rendiment", segons el director de Sabadell Venture Capital, Raúl Rodríguez.  

L'empresa, fundada per Clara Torrijos, Elena Cebadera i Miguel Ángel Ballesteros l'any 2017, s'ha endinsat en el segment de les oposicions, que vol renovar i digitalitzar per mitjà d'itineraris personalitzats. Així, cada alumne compta amb una planificació personalitzada que va evolucionant en funció dels estudis i els resultats que obté. 

GoKoan ha ajudat a preparar les oposicions a més de 40.000 usuaris. Actualment, l'oferta és de 10 oposicions estatals i més de 40 d'autonòmiques -del País Valencià, Madrid, Andalusia i Galícia-. 

Avui et destaquem
El més llegit