La cultura més venuda a Amazon aquest 2018

Els llibres, la música, les pel·lícules i els videojocs que triomfen dins el gegant de l'ecommerce a Espanya

Rami Malek és Freddie Mercury a la pel·lícula 'Bohemian Rhapsody' | ACN Rami Malek és Freddie Mercury a la pel·lícula 'Bohemian Rhapsody' | ACN

La cultura també ven. I qui diu cultura, diu obres de literatura i ficció, música, pel·lícules o fins i tot, videojocs... De cultura n'hi ha de molts tipus i Amazon s'encarrega de vendre-la al món. "Culte és aquell que sap on trobar allò que no sap", que diu un cineasta com Woody Allen. I potser allò que no saps està entre els més venuts d'Amazon a Espanya durant el 2018. ​

Allen: "Culte és aquell que sap on trobar allò que no sap"

Segons la llista de best sellers del gegant nord-americà de l'ecommerce, el llibre físic més venut és Las almas de Brandon, de César Brandon que és el guanyador de l'última edició de Got Talent a Espanya. Històries curtes, contes i poemes sobre l'amor, la felicitat, la solitud, el dolor, la vida i la mort. La segona posició és per a Patria de Fernando Aramburu que posa punt i final a les armes d'ETA a través de dues famílies basques. Las hijas del Capitán de María Dueñas es troba també al podi endinsant-se a la colònia espanyola de Nova York durant el segle XX. 

Més info: Els regals nadalencs de la nostra vida

La vida de Freddie Mercury interpretada pel nord-americà Rami Malek a la pel·lícula Bohemian Rhapsody ha animat als fans de Queen a reviure els seus millors èxits situant així The Platinium Collection com a recopilatori més venut. Per a molts barcelonins, és inoblidable el tàndem format per Mercury i Montserrat Caballé en motiu de les Olimpíades de 1992 a la capital catalana. Els Pablos (López i Alborán) tanquen el top 3 amb Camino, fuego i llibertat i Prometo, respectivament. 

Entre les pel·lícules, destaquen: l'animació de Coco basada en la festa mexicana del Dia dels Morts, l'eterna saga de Star Wars que es debat entre la força i el seu costat més fosc i els Avengers Inifity War de Marvel. Els superherois són sovint una combinació guanyadora per a tots els públics. De pel·lícula. 

 
La cultura més venuda a Amazon aquest 2018 
Infogram

El videojoc ja és mòbil, com es posava de manifest en el darrer Barcelona Games World. Ara bé, per molta mobilitat que hi hagi, ningú és capaç de disputar el liderat del totpoderós futbol que és el rei del gaming. Per si algú encara no ho sabia, FIFA 19 és el videojoc més venut a Amazon durant el 2019.  

A la llegenda del futbol la segueixen: Read Dead Redeption 2 i Marvel's Spider-Man. De nou, els superherois de Marvel. I dit això, un desig: més i millor cultura pel 2019! 

Més informació
E.T. o com enterrar la història d'un gegant dels videojocs
Les recomanacions (en colors) de Sant Jordi
El videojoc ja és mòbil
Avui et destaquem
El més llegit