Barcelona és la sisena millor ciutat del món per menjar

Roma encapçala el rànquing de les millors ciutats del món per gaudir de la gastronomia

Imatge promocional de Barcelona | iStock Imatge promocional de Barcelona | iStock

Barcelona és un dels destins turístics més atractius del món. La seva arquitectura, el clima o la platja són alguns dels reclams que atreuen milions de turistes cada any, que omplen espais com la Sagrada Família, el Parc Güell o Les Rambles. Però un altre punt fort de la capital catalana és la gastronomia, amb una cuina catalana i moderna que captiva amants del bon menjar d'arreu del món.

Així queda demostrat en els Travelers Choice Awards 2023, els premis de Tripadvisor que reconeixen els principals destins internacionals a partir de les opinions dels usuaris de la plataforma. En la categoria de millors destins culinaris, Barcelona ocupa la sisena posició. Tot i això, el que se'n destaca s'escapa de la tradició gastronòmica de la ciutat: "Assaboreix una sangria a la terrassa d'alguna cafeteria de Les Rambles i crea el teu propi banquet mòbil tapejant de bar en bar". 

De Roma a Barcelona

Sigui com sigui, els milions d'usuaris de Tripadvisor veuen en Barcelona un dels millors destins gastronòmics del món. El rànquing està liderat per Roma, Creta, Hanói, Florència i París. El top-10 el tanquen Lisboa, Nàpoles, Nova Orleans i Jamaica.

Més enllà de Barcelona, l'única ciutat de l'Estat que apareix entre les 20 millors ciutats per menjar és Donostia, en la 17a posició. Charleston, Ciutat de Mèxic, Bangkok, Buenos Aires, Cuba, Ciutat del Cap, Lió, Nova York i Vancouver completen la llista.

Avui et destaquem
El més llegit