Les 90 millors empreses per treballar a Catalunya

Els treballadors valoren l'experiència que els brinda el lloc de feina, la diversitat, l'aprenentatge social i el diàleg amb els empleats

Top Employers selecciona les empreses amb millors condicions per treballar | iStock Top Employers selecciona les empreses amb millors condicions per treballar | iStock

"Tria una feina que t'agradi i no hauràs de treballar ni un dia de la teva vida". El filòsof xinès Confuci ja posava especial èmfasi fa més de 2.500 anys en què ser feliç a la feina és essencial per gaudir de la nostra vida. Quan busquem una feina, mirem el sou, els horaris... en definitiva, ens fixem en les condicions que ens ofereixen, però... sabem si podrem anar més enllà i arribar a treballar en una empresa amb plena satisfacció? L'institut Top Employers España ha certificat aquest any 102 companyies de referència a Espanya amb les millors condicions per als seus treballadors -un 9% més que l'any anterior-, 89 de les quals donen feina a Catalunya. A més, de les 102 empreses, 40 han estat certificades, també, entre les millors per treballar a Europa.

Més info: Els països europeus amb més salut i millor felicitat

D'aquestes 89, les que més enamoren els seus empleats són les 17 empreses espanyoles, les 15 franceses i les 13 alemanes. Almirall, Naturgy, Seat o Uriach són algunes de les catalanes que més destaquen en aquest rànquing. L'institut mencionat fa aquesta tria analitzant 600 pràctiques de desenvolupament de persones en deu àrees estratègiques de les companyies com, per exemple, la planificació de la plantilla, l'estratègia de talent, el desenvolupament del lideratge o les oportunitats de futur, però sempre centrant la base del seu estudi en el tracte al treballador.

De fet, així ho argumenta el gerent de Top Employers España, Salvador Ibañez, que sosté que "les organitzacions seleccionades han demostrat que posen els seus treballadors al centre, els ofereixen condicions excepcionals i treballen per enamorar-los". Però, que és el que atrau realment un treballador a l'hora de saber si és o no és feliç a la feina? Segons l'institut, valoren molt que se'ls ofereixi una bona experiència en el lloc de treball, la diversitat, l'aprenentatge social i el diàleg amb els treballadors.

 

Top Employers ha certificat més de 1.500 companyies a escala mundial instal·lades en més de 118 països de cinc continents. 1.500 companyies que enamoren més de sisi milions de treballadors i que treballen dia a dia per encandilar-los, fidelitzar-los i, sobretot, perquè donin el millor d'ells mateixos sempre amb un somriure als llavis.

Més informació
Les millors escoles de negocis d'Europa
Les economies més competitives del món
Les ciutats més intel·ligents del món
Avui et destaquem
El més llegit