Les millors escoles de negocis d'Europa

Barcelona en té tres centres educatius dins del rànquing dels 30 primers: l'IESE, Esade i EADA

Iese, Esade i Eada es colen entre les 25 millors escoles de negoci d'Europa| IESE Iese, Esade i Eada es colen entre les 25 millors escoles de negoci d'Europa| IESE

Steve Jobs deia que "la innovació és el que distingeix un líder dels demés". En tots els sectors i a tot el món. En aquest sentit, Barcelona compta amb tres de les millors escoles de negocis d'Europa: l'IESEEsade i EADA. Així es desprèn del rànquing elaborat pel Financial Times, que mostra com l'IESE ha escalat dues posicions i ara ja és la cinquena millor escola europea en el món dels negocis, mentre que Esade perd set posicions i es col·loca en 15è lloc i EADA en perd una i recula fins la 29a posició.

Ara bé, aquesta classificació del rotatiu britànic s'elabora fent una mitjana de tots els rànquings que fan al llarg de l'any i, per exemple, l'IESE és la primera millor escola si es tracta de programes a mida per a directius o la tercera en programes oberts, mentre que Esade és la cinquena en MBA.

 

La millor escola de tot Europa, però, és la London Business School, seguit de les franceses HEC París i Insead i de la suïssa Universitat de Saint Gallen. La següent ja és IESE i, a partir d'aquí, hi ha un total de cinc escoles de negocis espanyoles en les primeres 30 posicions, del total de 95 que analitza el diari britànic.

La millor escola de tot Europa, però, és la London Business School 

La capital catalana, doncs, està en bona forma pel que fa a escoles de negocis i dóna a l'Estat espanyol una bona posició dins del rànquing europeu.

Més informació
Les millors apps i jocs mòbil del 2018
Les ciutats amb més menjar per emportar
Les economies més competitives del món
Avui et destaquem
El més llegit