Els municipis més segurs de Catalunya

Cap localitat de més de 50.000 habitants és tan segura com Manresa, segons la plataforma Estamos Seguros

A Catalunya, cap municipi de més de 50.000 habitants és tan segur com Manresa A Catalunya, cap municipi de més de 50.000 habitants és tan segur com Manresa

T'has preguntat mai quina probabilitat tens de patir un robatori a casa? Aquest dilluns és el Dia Mundial de l'Assegurança i tres de cada quatre residències del conjunt d'Espanya estan assegurades, segons la plataforma Estamos Seguros desenvolupada per la Asociación Empresarial del Seguro. San Cristóbal de la Laguna (Tenerife), Lugo (Galícia), Santiago de Compostel·la (La Coruña), Irún (Guipúzcoa) i Salamanca (Castella i Lleó) són els municipis més segurs de tot el país. 

Més info: Brokoli, el gestor de l’assegurança en una app

A Catalunya, cap municipi de més de 50.000 habitants és tan segur com Manresa. De fet, té un 32,77% menys de probabilitats de patir un robatori que la mitjana espanyola. Per ordre, la segueixen Lleida, Mataró, Terrassa, Rubí, Mollet del Vallès, El Prat de Llobregat i Granollers. En el cas d'aquest últim, la probabilitat és només un 2,66% menys que a la resta d'Espanya.

 
Més informació
"Les butxaques dels inversors estan plenes"
El GPS que t'avisa en cas de robatori
Avui et destaquem
El més llegit