Les cinc feines amb més oferta per Nadal

Madrid i Barcelona són les ciutats amb més moviment dins el mercat laboral durant aquesta època de l'any

La feina amb més oferta nadalenca és la d'actor | iStock La feina amb més oferta nadalenca és la d'actor | iStock

Nadal és sinònim de festes, regals, consum i també feina (temporal). Segons Job Today, el 40% de les ofertes de feina publicades durant el mes de desembre a la plataforma té com a objectiu "contractar personal per a la campanya de Nadal". Les ofertes no deixaran indiferent a ningú. 

La feina amb més oferta nadalenca és la d'actor. Però, no la de qualsevol actor sinó la d'aquell que emula els Reis Mags, el Pare Noel, un Elf... O un dels seus assistents per acollir il·lusió i cartes. En segona posició es troba la feina de monitor d'oci i temps lliure d'acord amb les vacances nadalenques dels més petits. 

Més info: Enrique Tomás: "Per entendre Enrique Tomás, recomano agafar l'entrepà més dolent"

Després de la màgia i l'oci, arriba la gastronomia. Tallador de pernil per a esdeveniments és una altra de les feines més sol·licitades per Nadal. Per si de cas, un consell: Enrique Tomás, fundador i propietari de la cadena de pernils més gran del món, assegurava en una entrevista a VIA Empresa que "el bon pernil tampoc és car, alimenta més que un entrecot o un llobarro i et dóna més plaer". 

Les últimes dues posicions que completen el rànquing són tot un clàssic de vacances: assistent per embolicar regals en botigues i centres comercials i cambrers. Els requisits per optar a totes aquestes feines són: disponibilitat de tardes i festius, experiència en representació i en cuidar nens que són els grans protagonistes de Nadal. 

Montano: "Volem que els comerços trobin suport extra per aquesta època, així com que els nostres usuaris accedeixin a la feina més beneficiosa per assumir les despeses de Nadal"

Segons la cofundadora de Job Today, Polina Montano, "treballem amb l'objectiu que tots els comerços trobin el suport extra que necessiten per aquesta època, així com que els nostres usuaris aconsegueixin accedir a la feina més beneficiosa per assumir les despeses de Nadal". 

 
Les feines amb més oferta per Nadal  
Infogram

Les ciutats amb més ofertes de feina per Nadal són: Madrid, Barcelona, Múrcia, Màlaga, Bilbao i Saragossa. Job Today preveu que es dupliqui la xifra de feines específiques per Nadal fins al punt d'assolir 100 milions de registres a ofertes, 1 milió de feines i més de 5 milions d'usuaris. 

Més info: "Com es comença sense diners? Inventiva i ous"

L'estadística és la següent: En menys de 24 hores, el 80% de les empreses que ofereixen feina a Job Today troben treballadors. I si no hi ha sort, sempre quedaran els consells amb "inventiva i ous" del CEO de Job Today, Sergio Balcells, per començar sense diners...  

Més informació
L’avet natural guanya terreny (de nou)
Avui et destaquem
El més llegit