Una consultora alemanya invertirà 15 milions d'euros a Sant Cugat

Obrirà un laboratori tecnològic i crearà 300 llocs de treball

La central d'Adesso a Dortmund La central d'Adesso a Dortmund

La consultora alemanya Adesso, dedicada a les tecnologies de la informació en sectors que van des de la loteria fins a l'automoció o la salut, està a la recerca d'unes oficines a Sant Cugat del Vallès per convertir-les en el seu laboratori tecnològic. Segons informa TV3, l'empresa preveu invertir 15 milions d'euros en tres anys al municipi i crear uns 300 llocs de treball d'alt valor afegit. És per això que Adesso ha creat una nova branca de negoci radicada a Sant Cugat.

El nou centre santcugatenc haurà de convertir-se en la seu de la companyia per al sud-est d'Europa i serà la base per créixer en nous mercats al Mediterrani i a Llatinoamèrica. La multinacional, amb seu central a Dortmund, ha decidit invertir en aquest entorn pel dinamisme de l'economia i ha escollit l'àrea metropolitana de Barcelona per la seva configuració com a pol d'atracció de grans inversions internacionals.

La consultora, centrada sobretot a oferir programes de software per grans multinacionals i donar solucions informàtiques, veu en el mercat català i espanyol una oportunitat per créixer. "A Espanya, hi ha marge per millorar en el camp de la digitalització. Veiem una excel·lent oportunitat pel nostre negoci de consultoria en tecnologies de la informació", afirma la nova directora d'Adesso a Espanya, Miriam Lindhorst, en declaracions recollides al web de la companyia alemanya.

Adesso destaca que Espanya "era la catorzena economia més gran del món el 2016 amb una demanda alta per serveis en els camps de comunicacions i tecnologia d'informació" i assenyala que el creixement del PIB és el cinquè més elevat de la Unió Europea.

Més informació
La dependència entre esport i economia centra el Sant Cugat Tribuna Empresarial
Viena tanca un local a Sant Cugat (però n'obre un altre)
MGS Seguros compra un solar a Sant Cugat
Avui et destaquem
El més llegit