Cabify patrocina una pel·lícula sobre un VTC a Barcelona

La plataforma promociona l'estrena cinematogràfica de Jorge M. Fontana amb la cinta 'Boi'

Una escena de la pel·lícula Boi Una escena de la pel·lícula Boi

Cabify torna a Barcelona amb més força. Entre el període de temps d'abandonar la capital catalana pel decret de la Generalitat que regula el sector de les VTC i tornar-hi (poc més d'un mes), la companyia de VTC ha decidit entrar en el món del cinema per la porta gran.

El director de cinema Jorge M. Fontana va rodar a Barcelona durant el Mobile World Congress la pel·lícula Boi, que tracta d'un jove que comença a treballar com a conductor de VTC a la ciutat comtal. El seu primer repte és acompanyar dos empresaris asiàtics que han de tancar un acord de vital importància en menys de 48 hores.

Filmax, la productora de la pel·lícula, ha explicat que van tancar un acord amb Cabify un cop ja s'havia acabat el rodatge. L'empresa de VTC ha ajudat a l'hora de promocionar el llançament de la pel·lícula i, segons la vicepresidenta de màrqueting de Cabify, Bárbara Calixto, "ens sembla lògic donar suport a aquelles persones que, mitjançant l'art, expliquen les històries d'aquells que gràcies a la seva feina diària serveixen la ciutat i la seva ciutadania".

Més informació
El Govern obre un expedient informatiu a una empresa de Cabify
Elite Taxi acusa Cabify "d'enganyar l'opinió pública"
Cabify torna a Barcelona
Avui et destaquem
El més llegit