El Sónar de Hong Kong, Istanbul i Reykjavík reuneix 25.000 persones

Les edicions internacionals del festival s'estrenen amb èxit d'assistència

El Festival de Música Avançada i New Media Art Sónar ha reunit 25.000 persones en les edicions internacionals de Hong Kong (Xina), Istanbul (Turquia) i Reykjavík (Islàndia).

Segons ha informat aquest dilluns l'organització en un comunicat, el cap de setmana passat Sónar Hong Kong va estrenar amb èxit en la primera edició convocant 5.000 assistents.

Distribuït en sis escenaris repartits al Hong Kong Science Park, va oferir més de 30 directes i DJ sets a l'aire lliure, actuacions en interiors i xous audiovisuals immersius.

Els dies 24 i 25 de març també va suposar el debut de Sónar Istanbul, que va aconseguir un sold out només obrir les portes, atraient 9.000 assistents, mentre que al febrer es va celebrar la cinquena edició de Sónar Reykjavík amb "gran èxit de públic", igual que en les seves anteriors celebracions, reunint més d'11.000 persones.

Els propers 14, 15, 16 i 17 de juny, Sónar celebrarà a Barcelona la 24a edició, i a final d'any continuarà el recorregut internacional a Llatinoamèrica, a les ciutats de Buenos Aires, Bogotà i Santiago de Xile.
Avui et destaquem
El més llegit