El futbol no ho és tot per a Gerard Piqué

En l'última setmana, el central ha estat notícia per l'empenta que ha donat al FC Barcelona per entrar al món dels eSports i per la revolució que està preparant al món del tenis

Gerard Piqué ha compartit aquesta imatge relacionada amb l'acord amb ITF | Facebook Gerard Piqué ha compartit aquesta imatge relacionada amb l'acord amb ITF | Facebook

Si comptes el teu salari anual per milions d'euros i has complert el somni del 90% dels teus companys d'escola, com és defensar la samarreta del Barça, és més que legítim que decideixis complir amb les teves jornades reduïdes d'entrenament i els diumenges de partit per ocupar la resta del teu temps a la pura contemplació. Però Gerard Piqué no és dels que miren la vida passar. En aquesta secció ja vam parlar de la seva empresa Kerardgames, però el central del Barça s'està revelant com un emprenedor en sèrie. Aquesta mateixa setmana ha estat notícia per la revolució que està preparant amb la redefinició de la Copa Davis de Tenis, a través del grup inversor Kosmos, i per l'empenta que ha donat al FC Barcelona per entrar al món dels eSports, en associació amb la seva empresa eFootball.Pro.

El Barça no és ni molt menys el primer club a donar al pas per competir en les lligues dels videojocs més populars. Equips com el València, el Sevilla, el Schalke 04, el Paris Saint Germain o, més a prop, el CE Sabadell o l'Espanyol tenen les seves seccions d'eSports. L'equip blaugrana, com ja va passar amb el patrocini de Rakuten, ha hagut d'esperar a l'empenta de Gerard Piqué per a fer el pas i posicionar-se en un dels sectors d'oci de més creixement.

L'empresa del central, eFootball.Pro, i el desenvolupador de videojocs Konami han estat col·laborant per a crear la primera competició d'eSports d'un dels jocs més populars del món, com és el Pro Evolution Soccer. Amb el projecte més que encarrilat, Piqué ha estat clau per aconseguir que el Barça se sumia a aquesta nova competició.

De fet, es tracta d'una aliança natural. El Pro Evolution Soccer es un dels patrocinadors principals del FC Barcelona des del 2016. Segons les informacions emeses des del club, el Barça aportarà un equip professional d'eSports que competirà en la lliga internacional del videojoc, que s'estrenarà en les pròximes setmanes.

Una revolució pel tennis

Com dèiem, Piqué també ha estat notícia aquesta setmana per la seva participació en el redisseny de la Copa Davis, a través de la seva firma Kosmos. De fet, ja fa mesos que es parla de la implicació del futbolista en aquest projecte, i en els últims temps se l'ha vist en diferents tornejos i ha sortit a la llum la seva amistat amb tenistes com Djokovic o Murray.

El pla de Piqué i de la Federació Internacional de Tenis (ITF) és crear una competició concentrada en una setmana, en la que 18 equips competeixin en una mateixa seu per un títol en format eliminatòries, al més pur estil de la copa del món de futbol.

Amb aquest nou format, Kosmos i la ITF pretenen tornar el prestigi perdut a una competició, com la Copa Davis, que els grans tenistes han evitat en els últims anys.

Segons les informacions aparegudes als mitjans, l'acord entre l'empresa del futbolista i la ITF tindrà una durada de 25 anys i està valorat en 2.450 milions d'euros. Piqué no surt de l'àrea si no hi ha opcions de fer gol.

Més informació
"En Gerard Piqué obre moltes portes, però també en tanca alguna"
Piqué, la imatge de l'èxit també a l'empresa
Periscope? Tots som Piqué
Avui et destaquem
El més llegit