La cadena Anytime Fitness aterra a Barcelona

El grup estatunidenc pretén obrir 200 gimnasos els propers cinc anys a l'Estat espanyol

Un club Anytime Fitness
Un club Anytime Fitness
La cadena estatunidenca Anytime Fitness ha desembarcat a l'Estat espanyol amb l'obertura de tres gimnasos a Barcelona i ha venut els seus primers territoris de franquícia a Madrid, Cadis i la pròpia Ciutat Comtal. Una primera aproximació en el seu objectiu: obrir 200 establiments durant els pròxims cinc anys, segons ha informat la companyia aquest dilluns en un comunicat.

Anytime Fitness és la cadena de fitness més gran de tot el món, amb al voltant de 2.500 gimnasos en els cinc continents, que obren totes les hores de cada dia de l'any i serveixen a més de dos milions de socis en total.

Expansió internacional
Actualment el 80% dels gimnasos Anytime Fitness es troben a Amèrica del Nord, una tendència que la cadena estatunidenca vol canviar. Gràcies a un ambiciós pla d'expansió internacional amb el qual espera que en els propers cinc anys la meitat dels gimnasos estiguin a Europa, Àsia, Sud-Amèrica i Austràlia.

Fundada el 2002, Anytime Fitness ha obert un mínim de 250 nous clubs cada any en els últims sis, i ja té presència als Estats Units, el Canadà, Mèxic, Austràlia, Nova Zelanda, Gran Bretanya, Gran Caiman, Polònia, Holanda, Qatar, Índia, Xile, Japó, Singapur i, ara, Espanya.
Avui et destaquem
Comentaris