Llibres d'empresa per a l'any nou

Sortegem un pack amb els llibres 'The Valueholder' de Roberto Fusté, 'El poder del teu alter ego' de Todd Herman, 'L'Apple de Tim Cook' de l'autor Leander Kahney i 'Potencial d'Estat', de Joan Canadell

Sortegem entre els nostres lectors llibres d'empresa Sortegem entre els nostres lectors llibres d'empresa

On caben dos caben tres i potser algun més. Com ja és tradicional a VIA Empresa, volem celebrar les festes i el nou any sortejant un paquet de llibres entre els nostres lectors. En aquest sorteig incloem exemplars dels llibres The Valueholder de Roberto Fusté, El poder del teu alter ego de Todd Herman, L'Apple de Tim Cook de l'autor Leander Kahney i Potencial d'Estat, de Joan Canadell.

Empleats valuosos

value holderLes empreses modernes saben que un membre de l'equip actiu, motivat, és molt més que un empleat; és un portador de valor, un valueholder. "No pots canviar el món, però pots canviar el teu món". Aquesta és l'opinió de Roberto Fusté, autor del llibre TheValueholder .

Els óltimos dades confirmen que el 80% dels empleats del món se senten desmotivats, poc compromesos i infeliços amb el seu treball. The Valueholder aspira a dignificar l'empleat. Aquest llibre convida els empleats desmotivats i insatisfets a aixecar-se i iniciar el seu transformación en professionals que creuen, aportin i posseeixin valor per a ells mateixos, per als accionistes i per a la societat en general. Els accionistes tenen accions, però els valueholders tenen el valor que impulsa aquestes accions.

L'autor defensa en aquest llibre que "el canvi poderós radica en la reflexió individual i en la transformació de la forma de pensar de cada empleat individual, per cobrar consciència del seu valor i que ho inverteixin assumint el control de la seva vida professional i personal".

El teu un altre jo més heroic

alter ego

Hi ha només una persona que t'impedeix desenvolupar tot el teu potencial: tu, i hi ha només una persona que et pot ajudar a desbloquejar-te. Aquesta persona està dins teu, és el teu alter ego. Després de treballar durant més de vint anys amb esportistes d'elit, alts executius i capdavanters de diferents camps, Todd Herman va descobrir que tots ells utilitzen en algun moment un alter ego poderós per ajudar-los a aconseguir l'impossible. No es tracta de posar-se una falsa màscara, sinó de trobar el superheroi que ja hi ha dins teu. És un sistema provat per ajudar a sobreposar-se als dubtes, inseguretats i negatividades i donar-te el poder per donar tot el que puguis donar.

En aquest llibre Herman exposa el mateix mètode que porta impartint durant 20 anys amb els seus clients, amb la finalitat d'ajudar-nos a superar obstacles grans i petits que es creuaran al llarg del nostre dia a dia. A més, explica quina és la base científica que fa que aquest sistema sigui tan efectiu, posant de manifest els nombrosos estudis que assenyalen que aquest enfocament, a més d'ajudar-nos a tenir un millor rendiment i a abordar les dificultats naturals de la vida, ens ajudarà a aprofitar al màxim el fet, d'acord amb la nostra naturalesa, que tots estem programats per funcionar.

La primera biografia de Tim Cook

apple tim cook

Quan Steve Jobs va morir el 2011, molts temien que fos insubstituïble i que Apple descarrilés ràpidament. Molta gent està esperant qualsevol inconvenient que pateixi l'empresa per poder dir que Jobs era inigualable i que el seu substitutiu Tim Cook no està a l'altura de les seves responsabilitats.

No obstant això, des de llavors Apple ha estat més rendible que mai. Es va convertir en la primera empresa del món que va aconseguir una capitalització d'un trilió de dòlars. En ser una persona introvertida i enigmàtica, l'antítesi de Jobs, Cook no desperta les passions que el seu antecessor, però els nombres i els resultats parlen de la seva capacitat de gestió.

En aquesta biografia corporativa escrita per Leander Kahney s'explica per què Jobs va designar Cook com el seu successor i quines són les actituds que li han permès seguir mantenint a Apple en la cresta de l'ona.

Potencial d'Estat

El darrer llibre inclòs en aquest lot per any nou el signa l'actual president de la Cambra de Barcelona, Joan Canadell. L'empresari va publicar l'any 2015 Potencial d'Estat. Catalunya, una força econòmica inimaginable. Canadell desgrana les potencialitats d'una Catalunya independent i detalla tot de casos d'èxit d'empreses catalanes que molta gent no coneix, però són pioneres en els seus sectors.

Avui et destaquem
El més llegit