La torre Glòries obre un mirador de 360 graus a l'últim pis

El nou espai de l’icònic edifici de l’skyline barceloní es podrà visitar de forma permanent a partir de divendres 20 de maig

Mirador de la torre Glòries | ACN Mirador de la torre Glòries | ACN

Mirador torre Glòries és el nou referent cultural i de lleure de Barcelona. Des d’aquest divendres, 20 de maig, la capital catalana disposarà d’un espai multidisciplinari que uneix art, ciència i tecnologia, i que, a més d’oferir unes vistes exclusives de la ciutat, reinterpreta el concepte de mirador tradicional i acull l’única instal·lació artística permanent, multisensorial i transitable de l’artista contemporani Tomás Saraceno al sud d’Europa. Inicitaiva de Merlin Properties i desenvolupat per Mediapro Exhibitions (Grup Mediapro), el nou espai espera rebre entre 200.000 i 250.000 visitants en el tercer any en funcionament.

El mirador doble ofereix una experiència única per redescobrir Barcelona a través d’una nova mirada, sigui des de la planta 30 o a la planta –1. En un moment de canvi constant, amb les ciutats lluitant per ser més verdes, més amables i més sostenibles, el nou equipament convida els visitants a prendre consciència que no viuen sols, i a reflexionar sobre la interdependència i la interconnexió que hi ha entre tots els elements que conformen l’ecosistema urbà.

La visita costa 15 euros pels adults, o 25 per gaudir a la instal·lació artística Cloud Cities Barcelona.

Avui et destaquem
El més llegit