Una guia per donar a conèixer la Formació Professional

L'Ajuntament de Barcelona ofereix a alumnes i famílies una guia online i en format app de l'oferta formativa

L'Ajuntament de Barcelona ha posat a disposició d'alumnes, famílies i agents orientadors la nova Guia de la Formació Professional (FP) 2015-2016 per informar de l'oferta formativa d'aquesta modalitat, dels centres que l'ofereixen i de les novetats.

La guia, elaborada a través de la Fundació BCN Formació Professional de l'àrea d'Educació i Universitats, pretén ser útil per respondre a les preguntes més freqüents que els interessats en aquesta modalitat formativa es puguin plantejar, ha ressaltat el consistori aquest dilluns en un comunicat.

El regidor d'Educació i Universitats, Gerard Ardanuy, ha destacat que la guia -que pot consultar-se a través d'una 'app' i d'Internet- "és una eina amb informació detallada que té per objectiu acompanyar a l'alumnat i a les seves famílies en un moment clau com és el d'escollir el futur professional". Tanmateix, ha defensat que el Govern municipal "durant tot el mandat ha impulsat de manera ferma i decidida la formació professional".

L'Ajuntament ha recordat que el període de preinscripció per als graus mitjans d'FP serà del 12 al 19 de maig, mentre que la matriculació serà de l'1 al 8 de juliol; el setembre hi haurà un procés extraordinari de preinscripció i matrícula per a les places vacants. A més, per als graus superiors, la preinscripció s'allargarà del 26 de maig al 3 de juny, mentre que la matriculació i el procés extraordinari de preinscripció es desenvoluparan en les mateixes dates que en els graus mitjans: de l'1 al 8 de juliol i al setembre.
Avui et destaquem
El més llegit