Eloi Palà, reelegit com a president de l’AIJEC

La nova junta de l'Associació de Joves Empresaris entre 2018 i 2020 vol dignificar la figura de l’empresari

La junta d'Aijec està presidida per Eloi Palà La junta d'Aijec està presidida per Eloi Palà

L’Assemblea General de l’Associació de Joves Empresaris de Catalunya (Aijec) ha aprovat l’elecció de la candidatura encapçalada per Eloi Palà per seguir liderant l'entitat durant el mandat 2018-2010. Així doncs, Palà repeteix com a president i aquest serà el seu segon mandat al capdavant d'Aijec, on va arribar la primavera de 2016.

Palà va néixer a Barcelona el 1978 i és enginyer superior en telecomunicacions, diplomat en ciències empresarials i MBA per ESADE. També és cofundador de Sevibe Cells que és l’únic banc de teixits de cèl·lules mare de cordó umbilical per a ús familiar situat a Catalunya.

Palà: “Volem dignificar la figura de l’empresari com a generador de valor en el teixit social i econòmic del nostre país”

Els objectius de la nova junta són continuar amb la tasca de l’Aijec a l'hora de promoure l’emprenedoria, la creació d’empreses entre els joves i una activitat empresarial basada en els valors i la cultura de l’esforç. “Volem dignificar la figura de l’empresari com a generador de valor en el teixit social i econòmic del nostre país”, ha assegurat.  

Per aquesta nova etapa, Palà anirà acompanyat de Ruben Sans, de l'empresa Elstir Innovation, com a nou vicepresident i Dani Casanovas, de la firma de màrqueting digital Imagina Digital, que continuarà com a secretari general. Completen la candidatura Estefania González (EQT Consulting) com a tresorera i Laura Pons (KomunicaKit), Vicenç del Mar Mullor (Hidem-SAS), Aniol Brosa (U! Studio Group) i Alejandro Soldavila (KommoStudio) com a vocals.

Es busca Jove Empresari de l'any

Coincidint amb la renovació de la seva junta, l'Aijec ha obert el període per presentar candidatures al Premi Jove Empresari de l’any. Amb aquest guardó, l’associació reconeix el jove empresari català que millor representi les noves visions i valors del món empresarial. El període per participar s’allargarà fins al 16 de maig i poden optar-hi tots aquells emprenedors d'entre 18 i 41 anys que desenvolupin la seva activitat empresarial a Catalunya.

Els aspirants es poden inscriure a través de la pàgina web i entre tots ells l'AIJEC triarà tres finalistes. El guanyador serà escollit per un jurat independent format per institucions i mitjans de comunicació, dels quals VIA Empresa formarà part. L'últim guardonat va ser José Elías, fundador d'Audax Energia.

Més info: José Elías (Audax Energia) és el millor jove empresari

Més enllà del Premi Jove Empresari que reconeix el treball, l'esforç i la constància dels joves empresaris catalans, l'Aijec entrega també el Premi a la Millor Iniciativa Empresarial, que busca reconèixer el projecte empresarial amb una idea de negoci més creativa i innovadora.

Més informació
Brugera: "No pots enganyar el mercat perquè és d'ètica protestant"
López: "El pessimisme està sobrevalorat, mai hem tingut tantes oportunitats"
"No he sigut mai empresari, he sigut emprenedor"
Avui et destaquem
El més llegit