Consol Vancells Casanovas

Consol Vancells
Consultora. Experta en gestió estratègica de marques

Consol Vancells és una professional amb més de 20 anys d'experiència en la gestió estratègica de marca, comunicació corporativa i màrqueting digital.

Com a Coordinadora del Projecte Marca Barcelona, ​​entre el 2017 i el 2021 va ser responsable de l'estratègia de la Marca Barcelona a l'Ajuntament de Barcelona, ​​treballant amb institucions locals i metropolitanes, públiques i privades per a la promoció i el posicionament internacionals de la ciutat.

Abans d'incorporar-se a l'Ajuntament de Barcelona, ​​Consol va ser directora de comunicació i màrqueting del Teatre Nacional de Catalunya durant 14 anys, amb un equip multidisciplinari de 21 professionals.

Anteriorment, havia estat fundadora amb el seu pare i directora durant els primers 5 anys de la Fundació d’Oncologia Infantil Enriqueta Villavecchia per a nens amb càncer i les seves famílies. La Fundació ja ha complert més de 30 anys i ha estat distingida amb la Creu de Sant Jordi.

Consol va néixer a la ciutat de Barcelona i parla català, castellà, anglès i francès. Llicenciada en Ciències de la Comunicació per la Universitat Autònoma de Barcelona, ​​té un Certificate of Special Studies in Administration and Management per la Universitat de Harvard i un màster en Social Media, Branding and Strategies de la Universitat Ramon Llull – La Salle.

Actualment, Consol Vancells és consultora en estratègies de marca i comunicació i imparteix classes d'Strategic Brand Management a estudiants internacionals de l'ESCI-UPF. També és consellera de l'Observatori Dona Empresa Economia de la Cambra de Comerç de Barcelona per a la igualtat de gènere a l'entorn professional i directiu.