Consol Vancells Casanovas

Consol Vancells
Experta en gestió estratègica de marques

Consol Vancells és una professional amb més de 20 anys d'experiència en la gestió estratègica de marca, comunicació corporativa i màrqueting digital.

Com a Coordinadora del Projecte Marca Barcelona, ​​entre el 2017 i el 2021 va ser responsable de l'estratègia de la Marca Barcelona a l'Ajuntament de Barcelona, ​​treballant amb institucions locals i metropolitanes, públiques i privades per a la promoció i el posicionament internacionals de la ciutat.

Abans d'incorporar-se a l'Ajuntament de Barcelona, ​​Consol va ser directora de comunicació i màrqueting del Teatre Nacional de Catalunya durant 14 anys, amb un equip multidisciplinari de 21 professionals.

Anteriorment, havia estat fundadora amb el seu pare i directora durant els primers 5 anys de la Fundació d’Oncologia Infantil Enriqueta Villavecchia per a nens amb càncer i les seves famílies. La Fundació ja ha complert més de 30 anys i ha estat distingida amb la Creu de Sant Jordi.

Consol va néixer a la ciutat de Barcelona i parla català, castellà, anglès i francès. Llicenciada en Ciències de la Comunicació per la Universitat Autònoma de Barcelona, ​​té un Certificate of Special Studies in Administration and Management per la Universitat de Harvard i un màster en Social Media, Branding and Strategies de la Universitat Ramon Llull – La Salle.

Actualment en procés de canvi professional, imparteix classes de Strategic Brand Management a estudiants internacionals de l'ESCI-UPF. També és Consellera de l'Observatori Dona Empresa Economia de la Cambra de Comerç de Barcelona per a la igualtat de gènere a l'entorn professional i directiu.