CA | ES

On viuen el jugadors del Barça?

Els barris de Sarrià i Pedalbes o municipis com Castelldefels són la tria dels futbolistes del FCBarcelona

Xalet amb piscina a Esplugues | BarnesSpain Xalet amb piscina a Esplugues | BarnesSpain

El mercat immobiliari de luxe de Barcelona és unes zones clarament identificades i diferenciades en el que a preus, tipus d'actius i perfil de comprador es refereix. Els futbolistes són una reduïda i selecta part de la demanda que, més enllà de la seva popularitat, es distingeix de la majoria de compradors per tractar de combinar la màxima privadesa i luxe amb la proximitat als seus llocs d'interès. Així doncs, les característiques que més valoren els jugadors del Barça a la capital catalana a l'hora de buscar casa són l'amplitud de l'immoble, llum, privadesa, seguretat, jardí amb piscina i proximitat amb altres companys d'equip i les instal·lacions esportives del club.

Segons les dades recollides per BarnesSpain, a l'àrea metropolitana de Barcelona les zones que registren un major nombre d'operacions dutes a terme per futbolistes en els últims anys són els barris de Pedralbes i Sarrià, i els municipis d'Esplugues, Sant Just Desvern, Gavà i Castelldefels.

Per preus, aquest tipus d'habitatges pot dividir-se en tres grups depenent de la ubicació, l'estat de l'immoble i característiques de valor intangible com són la privadesa o les vistes:

  • Sant Just Desvern, Gavà o Castelldefels: 7.000 euros/m2
  • Esplugues: entre 7.000-12.000 euros/m2
  • Barris de Pedralbes i Sarrià: més de 12.000 euros/m2
     

Els habitatges tenen una superfície mitjana d'entre els 350 i els 500 metres quadrats construïts i, alguns, 500 metres quadrats de parcel·la.

Els futbolistes també busquen que el lloguer s'adapti a les seves necessitats d'accés a un primer habitatge, ja que sovint no saben quant temps hi passaran en la nova residència. Per això, els lloguers oscil·len entre els 5.000 i els 15.000 euros al mes.

Més informació
Sobre el nou patrocinador del Barça
"Al Barça no tenim un propietari que pagui la factura a final d'any"
Un sector econòmic anomenat Barça
Un vespre amb el president del Barça
Avui et destaquem
El més llegit