CaixaBank i Servihabitat seran els patrocinadors del BMP 2017

La fira del sector immobiliari se celebrarà del 18 al 22 d’octubre amb l’objectiu de fomentar l’habitatge social i de lloguer

El Barcelona Meeting Point torna a la Fira de Barcelona El Barcelona Meeting Point torna a la Fira de Barcelona

El Consorci de la Zona Franca, CaixaBank –a través de la seva filial BuildingCenter- i Servihabitat han signat un acord per ser els patrocinadors principals del Barcelona Meeting Point (BMP), que se celebrarà del 18 al 22 d’octubre en el recinte Montjuïc de Fira de Barcelona. Aquesta serà la 19a edició en què CaixaBank serà patrocinador principal de l’esdeveniment.

A l’acte de signatura han estat presents Juan Alcaraz, director general de CaixaBank, Jordi Soldevila, conseller delegat de BuildingCenter, i Juan Carlos Álvarez, director general de negoci immobiliari de Servihabitat, així com Jordi Cornet, per part del Consorci de la Zona Franca, i José Mª Pons, director general de BMP.

“L’habitatge social i de lloguer gaudirà de gran protagonisme en el Symposium de Barcelona Meeting Point, on un grup d’experts internacionals exposaran els casos d’èxit a l’estranger com a guia o exemple per la possible aplicació a Espanya”, ha explicat Cornet.

BMPCaixa17

Jordi Soldevila, Juan Alcaraz, Jordi Cornet i Juan Carlos Álvarez.

Novetats de l’edició d’aquest any

La pròxima edició del BMP buscarà contribuir a generar negocis immobiliaris mitjançant la introducció de novetats per fomentar l’habitatge social i de lloguer. A més, també es tractarà el tema de com afectarà la cultura digital i el proptech al sector i es realitzarà la primera trobada de WIRES (Women in Real Estate) a Barcelona. També es potenciaran les activitats de networking internacional.

D’altra banda, el BMP acollirà el Barcelona Funds Meeting, que reunirà per quart any consecutiu a dirigents de fons d’inversió de tot el món. També es portarà a terme de nou el Luxury Real Estate, que posa en contacte a les empreses immobiliàries espanyoles amb compradors i agents de la propietat dels mercats més tradicionals europeus. 

Més informació
L'optimisme immobiliari arriba al Barcelona Meeting Point
El BMP considera "finalitzada" la crisi en el sector immobiliari
Èxit de públic i vendes al Barcelona Meeting Point
Avui et destaquem
El més llegit