• Casa Ametller guanya un premi a la innovació alimentària

Casa Ametller guanya un premi a la innovació alimentària

L'empresa catalana és reconeguda a París per un iogurt descremat que substitueix els greixos de llet pels d'oli

    Una de les botigues de proximitat de Casa Ametller
    Una de les botigues de proximitat de Casa Ametller
    Redacció
    10 d'Octubre de 2014

    Bones notícies per Casa Ametller, una jove empresa catalana del sector alimentari que ha estat reconeguda amb el premi SIAL Innovation París 2014 a la categoria de làctics i formatges.

    El guardó ha estat atorgat al seu producte Yoligur, el primer iogurt descremat del mercat que ha substituït els greixos saturats de la llet per oli d'oliva, aconseguint així un producte més saludable.

    Aquest producte ha estat seleccionat entre més de les 1.700 propostes que s'han presentat en el SIAL Innovation París 2014, un prestigiós premi que reconeix les millors innovacions mundials del sector alimentari.

    Casa Ametller és actualment un referent en el comerç ecològic amb més de 1.000 treballadors i amb l'objectiu de superar les 100 botigues durant el 2014. El seu fundador, Josep Ametller, ostenta el títol de Jove Empresari del 2012.