Catalunya és la millor regió del sud d'Europa per invertir

El 'Financial Times' apunta que enguany i el 2017 el Principat és una de les zones més atractives per la inversió estrangera

Catalunya serà aquest any i el 2017 la regió més atractiva del sud d'Europa en termes d'inversió estrangera, segons l'informe fDi European cities and regions of the future 2016/2017 elaborat pel Financial Times.

Segons ha informat la Generalitat en un comunicat, el secretari d'empresa i Competitivitat, Joan Aregio, ha recollit aquest dimarts el premi que acredita aquest reconeixement a Cannes (França) en el marc del congrés Mipim.

Segons aquest rànquing, Catalunya se situa en primera posició seguida de la província d'Istanbul (Turquia), la Comunitat de Madrid, Llombarda (Itàlia), País Basc, Lazio (Itàlia), Emília-Romanya (Itàlia), Andalusia, el districte de Sirmia (Sèrbia) i Lisboa (Portugal).

El baròmetre destaca l'estratègia de Catalunya a l'hora de captar inversions estrangeres i el clima empresarial; per elaborar-ho, es recull informació de 300 ciutats i 150 regions en sis àmbits: el potencial econòmic, l'ambient laboral, la rendibilitat, les infraestructures, l'entorn de negocis favorable i l'estratègia de captació d'inversions estrangeres.

L'estudi també situa a Barcelona com la ciutat número u en el rànquing d'urbs amb la millor estratègia de captació d'inversions estrangeres, i subratlla l'aposta per les infraestructures i la seva presència digital.
Avui et destaquem
Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

El més llegit