CA | ES

573 start-ups de 52 països participen enguany al 4YFN

La competició de noves empreses tecnològiques se celebrarà paral·lelament al Mobile World Congress

La competició de noves empreses tecnològiques mobile del congrés d'afany emprenedor 4 Years From Now (4YFN) ha registrat la participació de 573 empreses de 52 països, ha informat l'organització en un comunicat.

El certamen, que se celebra del 22 al 24 de febrer al recinte de Montjuïc de Fira de Barcelona en l'àmbit del Mobile World Congress, té tres categories d'acord amb tres eixos temàtics: l'àmbit mobile, l'internet de les Coses i Digital Media.

Els 24 finalistes -8 per cada categoria- han estat seleccionats per un jurat expert en afany emprenedor, innovació i finances, així com pel cofundador de F6s i Tech.eu, Jon Bradford.

Entre les empreses seleccionades, destaquen els sectors de la publicitat i la comunicació, seguits del financer i el de la salut.

Les ciutats que més empreses han aportat són Barcelona, Londres, Madrid, Berlín, París i Tel Aviv (Israel), per ordre descendent.

El 4YFN també viurà la final del Global Mobile Innovators Tournament, una competició impulsada pel certamen i IBM, que ha comptat amb 1.200 participants que tenien l'objectiu de desenvolupar solucions relacionades amb l'Internet de les Coses.
Avui et destaquem
El més llegit