L'Aeroport del Prat reobre la T2 amb 60 vols

La terminal comença a recuperar les connexions prèvies a la pandèmia, però roman encara per sota del 20% de la seva capacitat normal

La zona de sortides de la T2B recupera els passatgers amb el retorn de l'activitat | ACN La zona de sortides de la T2B recupera els passatgers amb el retorn de l'activitat | ACN

Aena ha reobert la T2 de l'Aeroport del Prat després de prop d'un any i mig gairebé sense operar a causa de les restriccions provocades per la pandèmia. La terminal ha reprès l'activitat amb uns seixanta vols entre anades i tornades, lluny dels 400 que poden passar per la instal·lació en condicions normals. La T2, segons ha informat Aena, està operant encara en un 20% de la seva capacitat, però no s'han detectat incidències importants en aquest retorn a l'activitat.

La T2A i la T2B han recuperat aquest dimarts la seva activitat després de mesos sense pràcticament vols i diversos intents de reobertura. La T2C, per la seva banda, roman tancada. Les companyies que habitualment operaven a la terminal, com Ryanair, Wizz Air o Air Europa, ja hi han tornat.

Amb aquest retorn s'han pogut posar en marxa les novetats instal·lades al llarg dels darrers mesos, després que Aena fes una inversió de 106 milions d'euros en modernització d'equips i instal·lacions de la terminal. Entre les principals renovacions, destaquen la substitució de 23 passarel·les d'embarcament i la renovació dels equips de climatització, a més de la nova estructura de tractament d'equipatges a les T2B i T2C.

En aquest retorn a les operacions, la zona B de la terminal concentra tots els vols de sortida, així com l'accés a les portes d'embarcament i les arribades dels vols nacional i Schengen. Les arribades dels vols no Schengen, per la seva banda, romanen a la T2A.

Més informació
Aeroport del Prat: deures per al nou Govern
Aena aprofita la covid-19 per accelerar les obres de la T2
Avui et destaquem
El més llegit